Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Δημήτρης Μπίνος: Απροετοίμαστη και αδύναμη η Δημοτική Αρχή να χειριστεί τα ζητήματα της Άρδευσης

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:



ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
- ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟΥ 2019 (100.000 ΕΥΡΩ)
- ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020
- ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ

Το ζήτημα της άρδευσης είναι σημαντικό σε έναν αγροτικό Δήμο σαν τον δικό μας, όπου η βασική και ίσως η μοναδική πηγή εσόδων προέρχεται από τον αγροτικό τομέα.

Από νωρίς και στην Οικονομική Επιτροπή αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχα επισημάνει τον κίνδυνο να χάσουμε τη δημοπρασία, που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2019 κατά τη δική μας θητεία και να μη γίνει η συντήρηση των γεωτρήσεων που χάλασαν το προηγούμενο Καλοκαίρι.

Η ενασχόληση της Δημοτικής Αρχης με επουσιώδη ζητήματα, όπως τα Ιδιωτικά Συμφωνητικά και η αδυναμία της να οργανώσει από νωρίς τον τομέα της άρδευσης, οδηγούν στα σημερινά αποτελέσματα, κατι που επισημάνθηκε από όλους τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης και οδήγησε στην ακύρωση της αρχικής εισήγησης για τους υδρονομείς και την άρδευση.

Η ουσιαστική αδυναμία να οργανώσει σωστά την άρδευση, φάνηκε πρώτα στην έλλειψη ετοιμότητας στις διαδικασίες για την επιλογή εργολάβου,που θα συντηρήσει τις αρδευτικές γεωτρήσεις του 2020 και του 2019, γνωρίζοντας τη δυσκαμψία των διαδικασιών των δημοπρασιών και δεύτερον στην αναγκαστική μείωση του αριθμού των υδρονομέων και τη διαφοροποίηση στη διάρκεια της θητείας τους, πράγμα που θα προκαλέσει ανισότητα και διακρίσεις στην επιλογή των προσώπων, δηλαδή ποιοι υδρονομείς θα κάνουν 4 και ποιοι 3 μήνες.

Είμαστε εδώ ,για να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην επίσπευση των διαδικασιών και να μην πληγεί το εισόδημα των αγροτών μας.

12 σχόλια:

  1. Επιτέλους μια νηφάλια προσέγγιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τις φωτογραφίες με κάθε πόζα και στάση του ήρθε να κουνήσει το δάχτυλο
      ελα ρε φιλαρακο μην προκαλείς ο κόσμος έχει βάσανα κι εσύ κανεις στειρα αντιπολιτευση κουρασες

      Διαγραφή
  2. Καί μιλάει ο γνώστης που τόσα χρόνια κάηκε ο κάμπος της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τωρα θα καει η και η γουνα σας να βαλετε μυαλο! Αν μπορειτε φυσικα

      Διαγραφή
  3. Εγώ θα πρότεινα τον Κύριο Μπινό πως θα ήτανε καλό να μην ασκεί κριτική ειδικά σε τέτοιες περιόδους,καλά θα ήτανε να προσφέρει και όχι να χωλαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλας και εσύ Μπινο που αν τυχαιναν αυτά που έτυχαν σε αυτή την δημοτική αρχή σε ένα χρόνο θα γελούσε κ το παρδαλο κατσίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτήν την στιγμή οποίος ειναι μαζί με τον μπατση από δημοτικούς συμβούλους έχει υπογράψει την καταδίκη του... Δεν θα ξανά δει ποτέ την Καρέκλα του δημαρχειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα βγάλει την τετραετια χάλια τα έχει κάνει και ο παρουτογλου σφυραει αδιάφορα.. Καλά να πάθει όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως έφυγε ο τσιπρας έτσι θα φύγει και αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλύτερο θα ήταν να πάτε όλη η ομάδα του μπατση να βοσκετε τις αγελάδες του κουι στο ντομπρο πολε.. Αφήστε τον Δήμο δεν είναι για εσάς γελάει κόσμος μαζί σας ειδικά στα λουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι προδότες που προδωσανε τον μπινο κάνανε προεκλογική ομάδα. Και δεν ξέρουν που πάνε τα 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακούγετε στα σοκάκια της αλμωπιας ότι πιάνουν τον μπινο και τον παρακαλάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365