Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο Τοπικού Συμβουλίου Φούστανης και κατοίκων του χωριού

Ευχαριστήριο

Το Τοπικό Συμβούλιο Φούστανης και οι κάτοικοι του χωριού ευχαριστούν θερμά τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζη για τη βοήθειά του σε είδη σίτισης αλλά και σε προϊόντα ατομικής υγιεινής.

3 σχόλια:

  1. Τα είδη σίτισης και ατομικής υγειινής τα παρείχε η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ όπως όφειλε να κάνει, ο Τζαμτζής έκανε αυτο που τον υποχρέωνε η θεση του. Χαλαρώστε λίγο δεν εχουμε τωρα στα κοντά εκλογές.
    Υ.Γ. Καραντίνα έχουμε παιδιά, πότε συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο Φούστανης ή είμαστε τόσο μπροστά που έκαναν τηλεδιάσκεψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεολοη εισαι αντρακλας έχεις τρελάνει κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ σας μοίρασε μακαρόνια ο δανης τώρα έχετε ένα λόγο να τον ψηφίσετε 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑 🐑

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365