Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

«Κλείδωσε» η διακοπή στη Γ’ Εθνική και στα ερασιτεχνικά - Μπορεί να γίνει το κύπελλο

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο το απόγευμα από τον υφυπουργό αθλητισμού

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση της ΕΠΟ, σχετικά με το μέλλον της φετινής Γ’ Εθνικής. Η εισήγησή της επιτροπής διοργανώσεων προς το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, είναι να υπάρξει άμεσα οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που άλλωστε ψιθυριζόταν εδώ και καιρό.



Το πρωτάθλημα, λοιπόν, ολοκληρώνεται σε όλους τους ομίλους και πρωταθλητές αναδεικνύονται όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίοι κερδίζουν και την άνοδο στη Football League, χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ. Οπότε ο Αλμωπος Αριδαίας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, κάτι το οποίο είναι τεράστια επιτυχία.

Σταματάνε και τα τοπικά

Σε ό,τι αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα, η πρόταση της επιτροπής διοργανώσεων είναι να μην παιχθεί ποδόσφαιρο μέχρι το καλοκαίρι και με αυτή συντάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων. Βάσει της πρότασης αυτής, πρωταθλητής ανακηρύσσεται αυτός που προηγείται στη βαθμολογία κάθε κατηγορίας. Ως προς τον υποβιβασμό από τα τοπικά πρωταθλήματα, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο. Είναι κάτι που θα κληθεί να αποφασίσει το Δ.Σ. κάθε ΕΠΣ, στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, για τις διοργανώσεις του Κυπέλλου αφήνεται ένα ανοικτό «παραθυράκι» για την ολοκλήρωσή τους, «κεκλεισμένων των θυρών» φυσικά. Εξάλλου, τα Κύπελλα των Ενώσεων ήταν σε προχωρημένο στάδιο και απέμεναν ημιτελικοί και τελικός στην πλειοψηφία τους (στην Πελλα, τα δυο ζευγάρια τον ημιτελικών είναι Άρης Νησιού - Ακρίτας Σωσανδρας και Εθνικός Γιαννιτσών - Αλμωπος Αριδαίας).

Οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο το απόγευμα από τον υφυπουργό αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365