Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Δείτε τα θέματα

Δείτε τα θέματα 

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα διεξαχθεί την Τρίτη, 21 Απριλίου 2020, και ώρα 11.00 π.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με την παρ.1 του άρθρου 184 του Ν.4635/2019, σε συνδυασμό με το άρθρο 10 της από 11-03-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/Α΄/11-3-2020): «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



1ο 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2020

2ο Λήψη απόφασης περί απαλλαγής των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους εντός των ορίων του Δήμου Αλμωπίας από τα αναλογούντα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί λόγω του κορωνοϊού (COVID-19) και από τα αναλογούντα τέλη, εφόσον δεν κάνουν χρήση παραχωρημένου κοινοχρήστου χώρου, σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 β.δ. (Α’ 171). Επίσης, την αναστολή καταβολής οικονομικής συμμετοχής γονέων (τροφείων) στην Μαθητική Εστία και τους παιδικούς σταθμούς.

3ο Έγκριση έκθεσης Δ΄ τριμήνου έτους 2019 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

4ο Έγκριση του επικαιροποιημένου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του δήμου Αλμωπίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας για τη διενέργεια του υποέργου Αρχαιολογικών Ερευνών και Εργασιών στο πλαίσιο της πράξης: «Αποχετευτικό ακαθάρτων και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αριδαίας – Β Φάση» και εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας.

Μαζί με την πρόσκληση αποστέλλονται οι εισηγήσεις των θεμάτων για τα οποία θα ληφθούν αποφάσεις. Επιπλέον σας αποστέλλονται συνημμένα οδηγίες για την δια περιφοράς συνεδρίαση καθώς και πίνακας με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπου για κάθε θέμα θα συμπληρώνετε την επιλογή σας ως προς της έγκρισή του ή μη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. τι θα κάνει ο Δήμος μας με το θέμα διόρθωσης των Τετραγ. μέτρων με τη ΔΕΗ ? είναι τρόπος να αυξήσει τα έσοδα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΧΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ.........ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365