Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Έδεσσα: Παροχή δεμάτων στους δικαιούχους του Βοήθεια στο Σπίτι

Δελτίο Τύπου

Δέματα με τρόφιμα μακράς διαρκείας μοιράζονται στους 265 δικαιούχους των προγραμμάτων Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Έδεσσας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων στήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. 



Η προμήθεια των δεμάτων έχει γίνει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας θα διανέμονται 265 μερίδες φρεσκομαγειρεμένων φαγητών για 14 ημέρες.

Τα δέματα έχουν παραληφθεί από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας και ξεκίνησε η διανομή τους. 
Η Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Νατάσα Ιατρίδου δήλωσε: «Ο μηχανισμός της ΔΗΚΕΔΕ είναι σε πλήρη ετοιμότητα και προχωράμε χωρίς προβλήματα τη διανομή δεμάτων και φαγητού στους δικαιούχους των προγραμμάτων μας. Είναι μία αξιέπαινη προσπάθεια την οποία στηρίζουμε όλοι μας, έτσι ώστε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και το κάθε ευρώ που ξοδεύεται να πιάσει τόπο».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τόνισε την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των φορέων πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, στην υπηρεσία του κοινού σκοπού, που είναι η στήριξη των πολιτών και η καλύτερη δυνατή προστασία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365