Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Αριδαία: Δυστυχώς κάποιοι πολίτες μερικά τρόφιμα από το ΤΕΒΑ τα πέταξαν στα σκουπίδια (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Διανομή τροφίμων έγινε τις προηγούμενες μέρες στον Δήμο Αλμωπία από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ.


Δυστυχώς κάποιοι από τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, μερικά από τα τρόφιμα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης τα πέταξαν στα σκουπίδια.

Καλό είναι αν κάποιος από τους δικαιούχους που δεν τα χρειάζεται να μην τα παραλαμβάνει, για να μπορούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να τα δώσουν σε ανθρώπους και οικογένειες που πραγματικά τα έχουν ανάγκη.

Δείτε τις φωτό:




11 σχόλια:

  1. Φυσικά με τα τζιπ πάνε. Να τα πάρουν και με της μερσεντες τα φτωχαδακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια είναι περιττά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο άλλος έχει υλικά οικοδόμων στο χωριό μου κ περνει περισσότερα απ'όλους-Σε όλα τα βοηθήματα μέσα είναι!(Έχει κ 200-300 χιλιάδες για ώρα ανάγκης στην άκρη όπως λεει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή βλέπω στη φωτό τα δημητριακά, τα συγκεκριμένα δε τρώγονται με τίποτα.Μυριζουν πετρέλαιο και όσο ανάγκη και να έχεις δε σημαίνει ότι θα φορτώνεις τον οργανισμό σου με σκουπίδια. Για να μη μιλήσω για κάτι δήθεν "σούπες" που είναι φουλ στα συντηρητικά τα Ε και το αλάτι. Είναι κοροϊδία όλο αυτό καλύτερα να μη δίνουν τίποτα παρά να δίνουν αυτά τα πράγματα βαφτίζοντας τα φαγητό. Απ' την άλλη θα μου πείτε υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε αλλά δν αξίζουν ρε παιδιά ούτε αυτοί οι άνθρωποι ούτε κ κανένας να τρώει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να αγοράσεις από το σούπερ δεν υπάρχει προϊόν που να μην έχει Εεεε
      Αν δεν τρώγονται θα ήταν προτιμότερο να μην τα παίρνετε
      Νομίζω δεν τα δίνουν σε κανέναν με το ζόρι

      Διαγραφή
  5. Όντος τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν τρώγονται η σούπες είναι μεσα στο αλάτι και τα δημητριακά Ούτε η κότες τα υπόλοιπα προϊόντα είναι εξερετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά δεν τρώγονται με τίποτα, απλός είναι πολύ επικίνδυνα για τόν οργανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που λέτε είναι πολύ γενικευμένο, Ρίξτε μια ματιά στα συστατικά μιας παρόμοιας σούπας στο σούπερ όπως και στα δημητριακά. Δεν θα βρείτε διάφορες...Υποχρεωμενος να τα φάει δεν είναι κανείς αλλά μη τα πετάτε...

      Διαγραφή
  7. Αγαπητοί συμπολίτες αν θεωρείτε ότι τα τρόφιμα που μοιράστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος τεβα είναι κακής ποιότητας να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα με τα προιοντα και Όχι να τα πετάτε στα σκουπίδια πετώντας τα δεν αποδεικνύει κξμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ο πρόεδρος της πετριας και επειδή επειδή μοίρασα και εγώ στην κοινωτητα μου νοιώθω ντροπή γι'αυτους που τα πεταξαν. Εγώ συγκεκριμένα έλεγα σε όλους αν κάτι δεν σας αρέσει υπάρχουν άλλοι που τα θέλουν. Και πραγματικα αρκετοί ήταν αυτοί πουβοτι δεν τους αρεσε τα αφηνα και τα έδωσα άλλου.

    Καλη Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365