Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Αλμωπός: Δωρεά υγειονομικού υλικού προς το Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Εξαιρετική κίνηση από την ομάδα του Αλμωπού

Ο Αλμωπός Αριδαίας προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αριδαίας προκειμένου να υποστηριχτεί η καθημερινή του λειτουργία αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Το υλικό παρέδωσαν μέλη της διοίκησης της ομάδας στην υπεύθυνη του νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας, κυρία Νούση Κυπαρισσένια, στην οποία εξέφρασαν την συμπαράστασή τους ενώ σημείωσαν ότι όλοι θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διευκολύνουμε το πολύτιμο έργο τους.

Πηγή: almoposfc.gr

8 σχόλια:

  1. Όταν κάνεις ένα καλό δεν είναι ανάγκη να το βγάζεις ντελάλη για να σου πουν μπράβο. Άρα το έκαναν για δημοσιότητα και για να τους πούμε μπράβο. Λίγο να κατέβουν από τα σύννεφα ο Αλμωπος και να δουν πως θα μάθουν στους προπονητές τον παιδικών τμημάτων τους σεβασμό μέσα στο γήπεδο με τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους κ μετά η δημοσιότητα για φιλανθρωπικό σκοπό και άλλα τέτοιου τύπου θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς είναι έτσι όπως το λες..Εγιναν τόσες δωρεές από διάφορους στο Κέντρο υγείας, κανένας δεν στήθηκε να βγάλει φωτογραφία κ να την ανεβάσει για να του πούνε μπράβο.Οταν κάνεις ένα καλό το κάνεις γιατί το νιώθεις όχι για το"φαίνεσθαι"!

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει η δωρεά του ιδιώτη με την δωρεά από φορέα?Οι σύλλογοι δείχνουν το έργο τους και καλά κάνανε και το ανακοινώσανε.Πως αλλιώς δηλαδή θα παρουσιάσεις το έργο σου στο κόσμο αν δε το δείξεις ?

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη Κωστα που δεν το σκέφτηκες και το έκανε ο Αλμωπος και σε πείραξε

      Διαγραφή
  2. Ποσό κόμπλεξ κουβαλάτε κάποιοι πραγματικά!Οταν Κανουν πράγματα και δεν τα λένε: κόσμος - Που είναι; Δεν κάνουν τίποτα, στάσιμοι και 1002 αλλά. Όταν κάνουν πράγματα και τα δείχνουν όπως τωρα, που προβάλουν τον ρομαντισμό τους και την εθελοντισμό τους οι άνθρωποι του σωματείου: κόσμος - έβλεπε σχόλιο 2:57... όσο για το δεύτερο σκέλος που μιλάς για τα παιδικα τμήματα είσαι εντελως άκυρος να μιλάς εσυ για σεβασμό από την στιγμή που μια καλή πράξη την απαξιώνεις την κατακρίνεις και δεν σέβεσαι το ότι κάποιοι άνθρωποι τα σταξαν και βοήθησαν δίνοντας το παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλα σωματεία. Αιντε τραβά κλάψε τωρα στην αυλή σου και εύχομαι το μυαλό που κουβαλάς της ζήλιας και της έχθρας να μην το πάρουν τα παιδιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γνωστός ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ δεν τον παρεξηγεί κανένας όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια φοβάται για τις ακαδημίες του τώρα που ο Αλμωπος θα ανεβεί Β´ Εθνική

      Διαγραφή
  3. Εμείς ζητήσαμε από τα παιδιά να βγουν φωτογραφία και μάλιστα δεν ήθελαν. Όπως βγήκαν και με την υπεύθυνη του νοσηλευτικού προσωπικού μετά από πρόταση μας.

    Μείνετε στην ουσία και όχι στις σάλτσες.

    Μπράβο στα παιδιά του αλμωπου

    Μια νοσηλεύτρια του κέντρου υγείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365