Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Αριδαία: Πολύ καλύτερη η κατάσταση με τα σκουπίδια έξω από το Κέντρο Υγείας

Δείτε τις εικόνες

Σας είχαμε ενημερώσει το πρωί, για τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα, για το πρόβλημα που υπάρχει έξω απο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, με ένα κάδο που δεν τηρεί τις προδιαγραφές, αφού δεν έχει καπάκι, με αποτέλεσμα διαφορά ζώα να σκορπίσουν τα σκουπίδια και να δημιουργούν μια απαράδεκτη εικόνα.


Πριν λίγη ώρα περάσαμε πάλι από το σημείο, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με την πρωινή εικόνα. Όπως θα δείτε η διαφορά προς το καλύτερο είναι εμφανής.

Βέβαια το σημαντικό το οποίο το έχουμε τονίσει στις προηγούμενες αναρτήσεις μας είναι να τοποθετηθεί ένας κάδος με καπάκι, για να μην παρουσιαστούν ξανά παρόμοιες άσχημες εικόνες. Ελπίζουμε να μεριμνήσουν οι αρμόδιες αρχές και αυτό να γίνει σύντομα.

Δείτε την φωτογραφία πριν λίγη ώρα



 Δείτε την πρωινή κατάσταση



3 σχόλια:

  1. Συγνώμη παιδιά αν κάθε εβδομάδα γίνεται η ίδια δουλειά δεν λύθηκε το πρόβλημα.

    Οι κάδοι όχι μόνο οι συγκεκριμένοι αλλά εκατοντάδες κάδοι σε όλη την Αλμωπία πρέπει να αντικατασταθούν γιατί είναι κατεστραμμένοι για παράδειγμα δίπλα στο γήπεδο είναι σπασμένοι με αποτέλεσμα σε ακτίνα πενήντα μέτρων από αυτούς να είναι ο τόπος χωματερή.
    Τώρα ο δήμος αν δεν έχει τα χρήματα να το κάνει παρότι εισπράττει τέλη από τους πολίτες να το δηλώσει ξεκάθαρα δεν είναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κι άλλη λύση η πρακτική στους Προμάχους είναι γνωστό κάδοι δεν υπάρχουν εντός του χωριού γιατί κανείς δεν τους θέλει μπροστά από τα σπίτια τους με αποτέλεσμα τα ποταμιά γύρο από το χωριό να είναι χωματερές.
    Ας είναι έτσι έχουμε πολλά ποτάμια έξω από την Αριδαία λύσεις υπάρχουν όσο ο δήμος δεν κάνει σωστά την δουλειά του και φυσικά δεν ελέγχεται από κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365