Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αριδαία: Συνεχίζεται το πρόβλημα με τους κάδους χωρίς καπάκια έξω από Κέντρο Υγείας

Δείτε τις φωτο

Σας είχαμε ενημερώσει την Δευτέρα 6 Απριλίου για το πρόβλημα που υπάρχει έξω από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, με κάδους απορριμμάτων χωρίς καπάκια και τα σκουπίδια σκορπισμένα γύρο γύρο.



Δυστυχώς λίγες μέρες μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει, το πρόβλημα και η πολύ άσχημη εικόνα συνεχίζεται όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο.

Πρέπει οι αρμόδιες αρχές να λύσουν άμεσα το συγκεκριμένο θέμα με έναν κάδο που να πληρεί τις προδιαγραφές, ούτως ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες εικόνες.

Αναγνώστης μας μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες με την λεζάντα
"Αριδαία 11/04/20.
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου"



4 σχόλια:

  1. Καλο είναι ο κόσμος να σταματήσει να πετά ότι βρίσκεται στο σπίτι του γιατί οι κάδοι είναι για τα αποριματα και όχι για μπάζα αυτό που γίνεται αυτό το διάστημα δεν έχει τελειωμό δεν μπορεί καθε μερα να περνάει αποριματοφορο σε άλλες χώρες θα έβαζε και πρόστιμο ο δήμος για τα μπάζα. Έτσι χαλάνε τα οχήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως να το αντιστρέφαμε και να κάναμε μια αγωγή το Δήμο για ανικανότητα? (και δεν έχει να κάνει με τον κ Μπάτση που τον ψηφίσαμε).
    Μήπως πρέπει να λάβει ο κόσμος δραστικά μέτρα κατά όποιων κακώς διοικούν το Δήμο?
    δήμαρχε σε αγαπάμε αλλά μάλλον δεν κάνεις γι αυτό το πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν θα μάθουμε τι είναι αποκομιδή για εσένα εξυπνε τότε να κάνεις αγωγή στο Δήμο γιατί εγώ που είμαι πολίτης και σέβομαι αυτό που κάνει ο δήμος δεν θα πληρώνουμε εμείς για σένα ασυνειδητε πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι του δήμου δεν ζητάμε διορισμό στα λουτρά κανένα δίμηνο ούτε να μας φέρεται το τρένο της καρατζοβας ούτε καν να μας φέρεται το άγιο Άγιο φως στα σπίτια μας. Ζητάμε να τοποθετηθούν καπάκια στους κάδους η να αντικαταστήσετε τους κατεστραμμένους κάδους.
    Αν δεν μπορείτε δώστε την καθαριότητα σε ιδιώτη όπως η Έδεσσα που είναι αστέρι ενώ εμείς σκουπιδότοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365