Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Θεσσαλονίκη: Nέο πρόστιμο στην παρουσιάστρια που περπατούσε αμέριμνη στη παραλία (BINTEO)

Δείτε στο βίντεο

Η παρουσιάστρια είχε σκίσει, πριν από λίγες εβδομάδες, τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης - Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr



Δεν της έφτανε το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση προκαλώντας επεισόδιο στη Νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, η παρουσιαστρια Ιωάννα Κουσκούση ήρθε ξανά αντιμέτωπη την Κυριακή με την αστυνομία αλλά για διαφορετικό ρόλο.

Η οξυθυμη ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε πάνω σε μπλοκ των Αρχών με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια του ελέγχου ότι δεν διέθετε την απαραίτητη κάρτα καυσαερίων.

Ως αποτελεσμα ήταν να της κόψουν πρόστιμο 200 ευρώ και εκείνη να αρχίσει να ωρύεται όπως Θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr.

6 σχόλια:

  1. Το σούργελο για το Δαφνί είναι. Τουλάχιστον γελάσαμε και παλι καλά που δεν άρχισε να κυλιέται κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τρελοσυριζαία έβγαινε σέλφι με τον Αλέξη.
    Αυτοί κυβέρνησαν την Ελλάδα Ραχήλ, Καμμένος Πολάκης, Βαρουφάκης
    Τασία. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαγκιά πουλάνε οι χρυσαυγίτες φίλε.Όσους βλέπουμε που αμφισβητούν τον κορονοιό κλπ ή Βελόπουλος είναι ή Κασιδιάρης.Και στον τόπο μας αν δεις, οι κτηνοτρόφοι ας πούμε που ζήτημα είναι αν τελείωσαν το Δημοτικό εκει είναι:Χρυσή Αυγή και δεν πιστεύουμε τον Κορονοιό.
    Όσο για την κοπέλα? μάλλον είχε αλητάκο πατέρα και βγήκε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό με τους κτηνοτρόφους....μέσα πέφτεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365