Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας Τετάρτη 6 Μάη

Ανακοίνωση

Το ΥΠΑΙΘ εξακολουθεί να αδιαφορεί για τις προτάσεις της ΟΛΜΕ και των ΕΛΜΕ, τόσο όσον αφορά στο κατατεθέν αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο όσο και στα ζητήματα που ανακύπτουν από την επαναλειτουργία των σχολείων και τους όρους και προϋποθέσεις για την ασφαλή λειτουργία τους για μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και τις οικογένειές τους. Εξακολουθεί να μην παίρνει κανένα μέτρο προκειμένου να  ικανοποιηθούν τα αιτήματα υγειονομικής προστασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν στο υπόμνημα της ΟΛΜΕ (30.4.20) και από δεκάδες ΕΛΜΕ και ταυτόχρονα καλεί τους εκπαιδευτικούς, με οδηγία που εστάλη Σάββατο βράδυ, να παρουσιαστούν στα σχολεία τους στις 6 Μαΐου, παρότι η σχετική ΚΥΑ αναφέρει ρητά ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά μέχρι τις 10 Μαΐου.  

Στην 3ωρη Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΟΛΜΕ για την Τετάρτη 6 Μαΐου για τις 3 πρώτες ώρες του ημερήσιου και του εσπερινού ωραρίου, το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΟΛΜΕ αποφασίζει συμπληρωματική 3ωρη Στάση Εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του ημερήσιου και του εσπερινού ωραρίου, ως πρώτο βήμα αντίδρασης τόσο για το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουμε επισημάνει,  όσο και για το κατατεθέν αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε κάθε περίπτωση δεν υλοποιούμε την προφορική εντολή περί ζωντανής αναμετάδοσης των μαθημάτων.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ!
Θα μας βρει μπροστά της!

Για το Δ.Σ

Η Αντιπρόεδρος
Σεμερτζίδου Δέσποινα     

Ο Γ. Γραμματέας
Τραπεζανίδης Γιώργος

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑ.

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365