Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας: Γέμισε κεριά το Ποντιακό Μνημείο με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

101 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ξημερώνει μαύρη μέρα για τον Ελληνισμό....353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση....απόψε τα κεριά στο μνημείο Ποντιακού Ελληνισμού της Αριδαίας θα καίνε για εκείνους..



1919-2020: 101 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 
#Δεν_ξεχνώ




4 σχόλια:

  1. είναι ιδιαίτερες στιγμές φυσικά,αλλά συγχρόνως πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας και να συγχωρούν και να προχωρούν και μην έχουν εμμονές.Αν θέλουμε το καλό ενός ανθρώπου του μαθαίνουμε να προχωράει.
    Οι εμμονές θεωρούνται ψυχική ασθένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωνσταντίνος Ιγνατίδης-Πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας προς 10.51
    Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είναι πολύ ιδιαίτερες στιγμές κι αυτός είναι ο λόγος, που ανάψαμε τα κεριά στο Μνημείο του Ποντιακού Ελληνισμού, συμβολίζοντας μ΄αυτόν τον τρόπο, ότι δεν ξεχνάμε τους 353.000 αθώους νεκρούς, οι οποίοι σφαγιάστηκαν, απαγχωνίστηκαν, βιάστηκαν και εκτελέστηκαν από απάνθρωπους ψυχασθένεις. Πάγιο αίτημα εδώ και χρόνια των απανταχού Ελλήνων Ποντίων είναι η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας και μια δημόσια συγγνώμη απ΄το κράτος της Τουρκίας για τα εμμονικά-ψυχασθενικά εγκλήματα, που διέπραξαν. Ο μόνος λόγος ύπαρξής μας είναι η αναγνώριση και η διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, πάντα φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ποντιακός εν ελλάδι ελληνισμός πρέπει να ακολουθήσει σύγχρονα πρότυπα και να προβάλει τα καλά του ποντιακού πολιτισμού αποβάλλοντας ΟΜΩΣ παράλληλα όλα του τα κακώς κείμενα που είναι πολλά όπως και σε κάθε πολιτισμό βεβαίως.

    ο ποντιακός ελληνισμός δενπρέπει να νιωθεί ως αποπαίδι αλλά να επιστρέψει στο αρχαιοελληνικό πρότυπο και όχι στο ξενόφερτο ρωσοκαυκαυκασιο επηρεασθέν μορφωμα που ευτυxως λιγοι αλλά αρκετοι για να κανουν ζημιά προσπαθούν να προβάλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο κ παλι Μπραβο Χιλια Μπραβο στους Υπερηφανους Ποντιους της Ευξεινου Λεσχης που κρατανε τις Ριζες τους αυτες τις ΑΓΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365