Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Τασος Θεοδωρίδης: Κάποιοι δημότες μας δεν αντιμετωπίζουν την ανακύκλωση με την σοβαρότητα που θα έπρεπε

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας στο Facebook

Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας στο Facebook:

Με λύπη μου διαπίστωσα σήμερα πως δυστυχώς κάποιοι δημότες μας δεν αντιμετωπίζουν την ανακύκλωση με την σοβαρότητα που θα έπρεπε. 


Οι οδηγίες που έχουν δημοσιοποιηθεί δεν ακολουθούνται σε καμία περίπτωση. Οι εικόνες είναι από τους κάδους που βρίσκονται μπροστά στην εκκλησία. 

Παρατηρούμε ότι τα χαρτόνια δεν έχουν διπλωθεί και αυτό έχει ως συνέπεια πρώτον να μη χωράνε στους κάδους της ανακύκλωσης και δεύτερον να υστερούμε σε ποσότητες αποκομιδής χαρτιού. 

Το πρώτο στοιχίζει σε ποιότητα και το δεύτερο σε χρήμα. Νομίζω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για δείξουμε όλοι την απαιτούμενη σοβαρότητα.



7 σχόλια:

  1. Οι δημότες δεν τα πετάνε όπου να ναι, στους κάδους τα πετάνε και μαλιστα μέσα. λίγοι ξέρουν ότι πρέπει να τα διπλώνουν. σίγα το θέμα. μην βγαίνετε και λέτε μόνο πράγματα για να τα πείτε Τάσο. Για πια ανακύκλωση μιλάς, αφού πολλές φορές όλα τα σκουπίδια στους ίδιους κάδους τα ρίχνουν οι υπάλληλοι στη καθαριότητα. Επίσης μετά το μεσημέρι οι περισσότεροι κάδοι στην Αριδαία είναι γεμάτοι και στα χωριά μπορεί και για πάνω από 3-4 μέρες. Αυτά ειναι τα προβλήματα, όχι ότι δεν διπλώθηκαν οι κούτες. Ασχολείστε με το δέντρο και έχετε χάσει το δάσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Δημότες έχουν υποχρεώσεις που μόνο αν διαβάζεις τους μαθαίνεις.
      Διαβάζουν όμως ?

      Διαγραφή
  2. Ξαφνικά και μόλις λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε ότι "λειτουργεί" τελικά η ανακυκλωση σας φταίνε οι δημότες! Τόσα χρόνια ο δήμος χρησιμοποιούσε τους κάδους ανακύκλωσης σαν κοινούς κάδους, τους πετούσε με τα κοινά συμμεικτα, δεν εφαρμόζε ο ίδιος την ανακύκλωση. Η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής, δεν περνάει έτσι ξαφνικά σε μια κοινωνία, πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας, μα πρωτίστως εσείς στον Δημο κ. Θεοδωρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν έχει εκπαιδευμένους Δημότες η Αριδαία σε πολλά θέματα.Έρχεται ο άλλος απ το χωριό του νοικιάζει ένα διαμέρισμα και δεν ξέρει ούτε απο ώρες κοινής ησυχίας, ούτε απο ανακύκλωση ούτε από πολλούς άλλους κανόνες.
    Κι εμείς απο χωριό είμαστε αλλά μάθαμε τους κανόνες.
    Θα το παλέψουμε με την Ανακύκλωση σιγα σιγα.Πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σι σε χωριο μένεις γτ η αριδαια τι είναι?? Είναι πόλη?? Χειρότερη πόλη από την Αριδαία δν εχει... Και μάθε να μιλας γτ αυτός π ειναι από χωριο και δν ξέρει τους κανόνες προσεχε μν σου μάθει άλλους κανόνες που δν ξέρεις εσύ

      Διαγραφή
  5. απέδειξες αγαπητέ 3:29 που ανήκεις.Τέτοιες εκφράσεις προφανώς δείχνουν που ανήκεις και που πρέπει να μένεις.Είπαμε: όλοι απο χωριό είμαστε αλλά μάθαμε τους κανόνες! Στο σχολείο έτσι μιλούσες στο Δάσκαλο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365