Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ζητάει συγνώμη ο Γιάννης Στεφανίδης για τα Λουτρά - Λήξαν θεωρείται το θέμα

Θεωρείται λήξαν το θέμα

Εντύπωση μας προκάλεσε στο χθεσινό δελτίο τύπου που στάλθηκε από τον Δήμο Αλμωπίας με αφορμή την δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μία παράγραφος.


Η συγκεκριμένη παράγραφος έγραφε "-Αριθ. πρωτ.5925/27-4-2020 αίτηση του κ. Στεφανίδη Ιωάννη και επισυναπτόμενα  σχετικά έγγραφα".

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό ο κ. Στεφανίδης είχε καταγγείλει(λανθασμένα)ότι στα Λουτρά ΠΌΖΑΡ πριν κλείσουν λόγω κορωνοϊού, κυκλοφορούσαν εισιτήρια λουτροθεραπείας χωρίς να αναγράφεται τιμή σε αυτά, μάλιστα παρουσίασε ένα από αυτά, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν κανονικό και νόμιμο εισιτήριο.

Η διοίκηση των Λουτρών για να αποκαταστήσει την φήμη της επιχείρησης ζήτησε από τον κ. Στεφανίδη ζητήσει συγνώμη για αυτή την λανθασμένη καταγγελία, κάτι το οποίο ο ίδιος θα πράξει μέσα από έγγραφα στο δια περιφορά Δ.Σ. της Παρασκευή.

Με το θέμα να θεωρείται λήξαν.

7 σχόλια:

  1. Σοβαρό άτομο που έκανε και καταγγελία ήθελε να κατέβει και για δήμαρχος τι να πεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα να δω με τη μούτρα θα βγει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τά ίδια που βγαίνει πάντα χωρίς να κρύβεται πίσω από ανωνυμιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα ρε ζαβιον έγινες ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365