Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Μειωμένο ωράριο για τους δημοσίους υπαλλήλους με παιδιά που πάνε σχολείο

Επειδή δεν λειτουργούν τα ολοήμερα

Με μειωμένο ωράριο θα μπορούν να εργαστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι των οποίων τα παιδιά  πάνε σχολείο, όπως σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.


«Έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τους γονείς που εργάζονται στο δημόσιο τομέα, να μπορούν να έχουν μειωμένο ωράριο για να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, καθώς δε θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Τις ημέρες που τα παιδιά θα βρίσκονται στο σπίτι, εφ’ όσον με απόφαση του σχολείου θα γίνονται εκ περιτροπής μαθήματα, σημείωσε ότι συνεχίζεται η άδεια ειδικού σκοπού και κάθε τέσσερις ημέρες ειδικής άδειας, οι υπάλληλοι θα χρεώνονται μία κανονική.

Ο υπουργός Εσωτερικών, εξήγησε ότι τόσο το μειωμένο ωράριο όσο και η άδεια ειδικού σκοπού θα ισχύσουν μέχρι τέλος Ιουνίου, όσο δηλαδή διαρκεί η σχολική χρονιά. Ερωτηθείς σχετικά με τις άδειες ειδικού σκοπού για τον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις γίνονται από το υπουργείο Εργασίας.

5 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, για τον θεό δεν ξέρω αν υπάρχει.
      Για αυτό που είμαι σίγουρος, όμως, είναι πως είσαι παιδί ενός κατώτερου μυαλού...

      Διαγραφή
    2. Δεν υσχυει για όλους τους δημοσιους υπαλλήλους. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα

      Διαγραφή
  2. Δεν υσχυει για όλους τους δημοσιους υπαλλήλους μην τα ισοπεδώνουμε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όνειρο του νεοέλληνα είναι να διοριστεί στο δημόσιο.
    Την επόμενη μέρα του διορισμού ξεκινάει η γκρίνια και τα δικαιώματα.
    Έτσι το κράτος κατάντησε λάφυρο στα χέρια τους σε συνεργασία με τους συνδικαλιστές και το πολιτικό σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365