Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Πρόεδρος Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας Θεοδωρος Ταρασίδης: Τι μέλλει γενέσθαι με τα συμπύρηνα ροδάκινα

Ανακοίνωση

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας θέτει ένα εύλογο ερώτημα προς τους αρμόδιους σχετικά για το τι μέλλει γενέσθαι με τα συμπύρηνα ροδάκινα.


Όπως γνωρίζεται, η κοινότητά Αριδαίας - Υδραίας ως κύρια παραγωγή της είναι το Ροδάκινο. Τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο λόγο των παγετών και των βροχοπτώσεων, στην ανθοφορία έχει μειωθεί σε διάφορες περιοχές 80% έως και 100%.

Η κοινότητα, δεν έχει μόνο τους κερασοπαραγωγούς όπως έχει προαναφερθεί από τον Δήμο Αλμωπίας αλλά και ροδακινοπαραγωγούς που σε κάποιες οικογένειες είναι και το κύριο εισόδημά τους.

Το ως σύνηθες φαινόμενο με τα ορεινά χωριά και τις εύλογες βοήθειες για τις βέβαιες αποζημιώσεις, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τους κερασοπαραγωγούς αλλά και τους ροδακινοπαραγωγούς που κάθε χρόνο αντιμετωπίζονται με μειονεκτικό τρόπο.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αριδαίας - Υδραίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365