Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020

Σημαντική ανακοίνωση Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Ανακοίνωση

Με στόχο την ενημέρωση των πολιτών της Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, ανακοινώνουμε ότι:• Η επαναλειτουργία των Τακτικών Ιατρείων (Παθολογικού, Γενικής Ιατρικής, Μεταβολικού Συνδρόμου, Οδοντιατρικού) και των εργαστηρίων Μικροβιολογικού και Ακτινολογικού, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια της παροχής υπηρεσιών ΠΦΥ, κατά την διάρκεια της πανδημίας, με κύριο και βασικό στόχο την ασφαλή εξυπηρέτηση των πολιτών, θα γίνεται με ραντεβού. 
Οι προσερχόμενοι ασθενείς, κατά την επίσκεψη τους στο Κ. Υ. Αριδαίας, πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προσωπική μάσκα προστασίας.

Τα διαθέσιμα τηλέφωνα ραντεβού είναι:
1. 23843 50012 

Οι ώρες λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής των ραντεβού είναι 12:00μμ-14:00μμ. από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των αργιών.

Σε περιπτώσεις όπου θα υπάρχει υπερβολικός όγκος επικοινωνίας, θα κρατούνται στοιχεία για να γίνεται στην συνέχεια επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους. 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365