Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Νίκος Θωμαΐδης: Όλοι πλέον γνωρίζουν κα Τζάκρη ότι εσείς και ο Σύριζα είστε το ¨πρόβλημα¨

Διαβάστε την δήλωση του Μέλους της Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νίκου Θωμαΐδη

Διαβάστε την δήλωση του Μέλους της Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νίκου Θωμαΐδη:



Η κα Τζάκρη αφού επί πέντε χρόνια κυβέρνησης Σύριζα δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα φουγάρο να ¨καπνίσει¨ όπως είχε υποσχεθεί, αφού δεν κατάφερε καμιά της προσπάθεια να ολοκληρωθεί επιτυχώς,  προσπαθεί τώρα μάταια, να μας πείσει πως ότι θετικό γίνεται στην Πέλλα, από μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πραγματοποιείται ύστερα από δική της δήθεν πίεση, ότι δήθεν το έχει καταφέρει αυτή.

Πιστή στην παράδοση της αισχρής παραπλάνησης των πολιτών και των ψεύτικων υποσχέσεων που έχει δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας, αυταπατάται και συνεχίζει να πουλάει καθρεφτάκια και μεταξωτές κορδέλες νομίζοντας πως οι πολίτες της Πέλλας είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν ποιοι κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα σημαντικά εμπόδια της εγκατάστασης του Φυσικού αεριού στην περιοχή μας που η δική της ανικανότητα δημιούργησε.

Στην Πέλλα θυμόμαστε ακόμη καλά τα μεγάλα αριστερόστροφα λόγια του αέρα που εκτός από τα πολλά φουγάρα που ποτέ δεν άναψαν, μας έφεραν... Πρέσπες, λαθρομετανάστες τραίνα, δρόμους, δικαστικά μέγαρα, μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών, μεταρρυθμίσεις, τουρισμό, υδροπλάνα, αθλητικές εγκαταστάσεις, θέσεις εργασίας και πολλά πολλά ακόμη. 
Όλα αυτά βέβαια μόνο στην σφαίρα της φαντασίας τους.
Κυβέρνησαν πέντε χρόνια δίχως να καταφέρουν τίποτε στην Πέλλα, πέντε χαμένα χρόνια ανικανότητας, απραξίας και ψεμάτων.

Η Νέα Δημοκρατία έχει στελέχη έμπειρα και ικανά στην Πέλλα, που ξέρουν και μπορούν να διεκδικούν και να κερδίζουν για τον τόπο τους.

Όλοι πλέον γνωρίζουν κα Τζάκρη ότι εσείς και ο Σύριζα είστε το ¨πρόβλημα¨, δεν είστε η λύση...

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

6 σχόλια:

  1. Και βέβαια το ξέρουν Κε Θωμαιδη.Αφου τους κάλυψε ο Θεοδωρικακος,που είπε τι να κάνω καπιταλισμό έχουμε.Και οι πολίτες της Πέλλας σαν καπιταλιστές νοιωθουν,ότι τα κοινά τους συμφέροντα με Λατσηδες,Βαρδινογιάννη δες κλπ,δεν συμπίπτουν με αυτά της Τζάκρη και του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μας έπεισες κ θωμαιδη θα τρέξουμε να ψηφίσουμε την νδουλα της ολιγαρχικης λογικής την οποίας τα αισχη και τα βλέπουμε και τα βιώσαμε στο πετσί μας.αυτα του είδους τα άρθρα στα χαιβανια που τρέφονται με σανό.οσο για την Τζάκρη η πορεία της τα λέει όλα τόσα χρόνια.δυστυχως υπάρχουν χαιβανια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο ο Θωμαίδης μιλάει εξω απο τα δοντια και τους ξεμπροστιαζει
    οι άλλοι στην ΝΔ αγρό αγοράζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος δίνει δουλειές σε αυτή την χώρα λοιδορείται. Εδώ ο σύντροφος θέλει πλούτο από το κράτος να παίρνει δηλαδή ο δεητζης 2500€ να βγαίνει σύνταξη 55 ετών και να παίρνει εφάπαξ 200000€.
    Γιατί; Το ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ!!!
    Φάτε και άλλο σανό νεοέλληνες έχετε καταντήσει μοσχάρια από το πολύ χόρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αγρότης κτηνοτρόφος ιδιωτικός υπάλληλος ελεύθερος επαγγελματίας σύνταξη στα 67 και οι δημόσιοι υπάλληλοι Στα 45,50,55,60 μια χαρά την καταντησατε την Ελλάδα πολιτικάντηδες, συνδικαλιστές και δημοσιογράφοι
    Βλέπε ένστολους, ΔΕΚΟ κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενω εσυ 12:34 θες να δουλευεις 12ωρα για τρεις και εξηντα, να σου παιρνουν το βιος σου η τραπεζες, να εχεις κυβερνηση που να ξεπουλαει ολα τα δημοσια αγαθα σε ιδιωτες μεγαλοκαρχαριες, να πληρωνεις ενα στρατο παπαδες αντι να προσλαβει το καρατος γιατρους, να καταστρεψεις ολο το φυσικο περιβαλον για χαρη των πολυεθνικων και αλλα πολλα..
    Και νομιζεις οτι ο Δεητζης χρεωκοπησε το δημοσιο και οχι το επικων διαστασεων φαγοποτι που γινεται εις βαρος της κοινωνιας και του δημοσιου πλουτου απο τους πολιτικους και τους μεγαλοεπιχειρηματιες.
    Μπραβο σου. Και μετα λες τους αλλους οτι τρωνε χορτο...

    υ.γ. Δεν ειμαι Συριζα, τα ιδια σκατα ειναι και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365