Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας: Επιστροφή στα παλιά

Ανακοίνωση

Με αφορμή την από 11 Μαίου #επιστροφή μας στο κλασικό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων μας για τον Ν Πέλλας, που θα σημάνει το πέρας του συνεχούς ωραρίου θα ήθελα να επισημάνω τα παρακάτω:📌 Οι λέξεις επιστροφή και πέρας δεν σηματοδοτούν το τέλος των μέτρων αλλά αποτελούν την διαδικασία μετάβασης στα πλαίσια προσαρμογή μας στις νέες συνθήκες. 

Τα μέτρα προσωπικής υγιεινής όπως: 
✅ το τακτικό πλύσιμο των χεριών μας, 
✅ η τήρηση των μέτρων ασφαλείας (τουλάχιστον 1,5 μ), 
✅ η χρήση χειρουργικής μάσκας σε κλειστούς χώρους και 
✅ η χρήση αντισηπτικού.

📌 Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συναδέλφους του Ν Πέλλας που επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό ομαδικότητα ευσυνειδησία και πειθαρχία στις αποφάσεις του συλλογικού οργάνου μας. 

Ο ρόλος των φαρμακείων μας ήταν καθοριστικός 
✅ στην διανομή των πληροφοριών γύρω από την νόσο, 
✅ την διασπορά των μέτρων πρόληψης, 
✅ την παρασκευή αντισηπτικών διαλυμάτων, 
✅ την υποδοχή της αγωνίας των πολιτών, 
✅ την συγκράτηση της Π.Φ.Υ. στον νομό μας 

📌 Εκ μέρους των φαρμακοποιών του Ν Πέλλας Ευχαριστώ τους ασθενείς και τους οικείους τους που επέδειξαν συμμόρφωση στις οδηγίες μας τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και σοβαρότητα. 

📎 Ευχαριστώ από καρδιάς 


#FsPellas2020
#WeCare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365