Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Τι θα γίνει με τα Λουτρά, πότε θα ανοίξουν - Μεγάλη η οικονομική ζημιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σίγουρη ημερομηνία για το άνοιγμα της Λουτρόπολης και συγκεκριμένα των χώρων της Λουτροθεραπείας

Ένα ερώτημα που μας έχουν θέσει οι αναγνώστες μας είναι πότε επιτέλους θα ανοίξουν τα Λουτρά Πόζαρ, τα οποία εδώ και περίπου δύο μήνες είναι κλειστά εξαιτίας του κορονοϊού.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σίγουρη ημερομηνία για το άνοιγμα της Λουτρόπολης και συγκεκριμένα των χώρων της Λουτροθεραπείας(εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες).

Οι χώροι εστίασης και τα καφέ θα ανοίξουν πανελλαδικά την Δευτέρα και είναι στην κρίση των επιχειρηματιών που διαχειρίζονται τους χώρους αυτούς μέσα στην Λουτρόπολη αν θα τα ανοίξουν. Γιατί με κλειστές πισίνες όπως είναι φυσικό ο αριθμός των επισκεπτών θα είναι εξαιρετικά μειωμένος και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι επιχειρηματίες όχι μόνο της εστίασης και του καφέ, αλλά και οι μικροπωλητές που υπάρχουν στην είσοδο των Λουτρών, θεωρείται δύσκολο να ανοίξουν τα καταστήματα και τους πάγκους τους, παρόλο που θα έχουν αυτή την δυνατότητα.

Από κει και πέρα οι αρμόδιοι των Λουτρών περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την ημερομηνία ανοίγματος των χώρων Λουτροθεραπείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το άνοιγμα θα γίνει μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το οποίο ειναι προγραμματισμένο για 6-8 Ιουνίου. Επίσης είναι προς διαβούλευση ο τρόπος με τον οποίο θα γίνεται από δω και πέρα η Λουτροθεραπεία και το μπάνιο των επισκεπτών στα Λουτρά, όχι μόνο του Πόζαρ, αλλά και πανελλαδικά σε όλες τις Λουτροπόλεις. Θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μέσα στις πισίνες και για συγκεκριμένη ώρα, ακόμα και για τις εξωτερικές πισίνες. Θυμίζουμε για τις εσωτερικές υπήρχε χρονικό όριο.

Οι επιχειρηματίες του Λουτρακίου και της Όρμας καθώς και οι εργαζόμενοι(ξενοδοχεία, ξενώνες, εστίαση, καφέ, μικροπωλητές κ.α.) έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά εξαιτίας του κορονοϊού, ενώ υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια για το μετά και ζητούν λύση από την κυβέρνηση.

3 σχόλια:

  1. Έλα τώρα μεγάλη ζημιά τόσα χρόνια εγδερναν τον κοσμακι έχουν χρήμα στην άκρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ανάγκη έχουν οι λουτρακιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365