Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Σημαντική κίνηση του Διογένη για να βοηθήσει την οικογένεια Ζαφειρίου - Καμία βοήθεια από τον Δήμο - Όλα τα τελευταία νέα

Όλα τα τελευταία νέα

Σε μία πολύ σημαντική ανθρώπινη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένεια καρδιοπαθών Ζαφειρίου, της οποία η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα, προέβη ο γνωστός καλλιτέχνης από την Αλμωπία Διογένης.



Συγκεκριμένα 30 αυθεντικά cd του Διογένη θα βρίσκονται στα καταστήματα: Grafik Νίκος Κουρουκαφόπουλος, Νίκος Κυριακίδης - IT CENTER Kiriakidis κατάστημα πληροφορικής και Irish Pub, τα οποία θα μπορεί να αγοράζει όποιος θέλει. Το κόστος θα είναι 5 ευρώ και όλα τα χρήματα να πάνε στην οικογένεια Ζαφειρίου. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Διογένη.

Από κει και πέρα η οικογένεια σήμερα είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό να βρεθεί μία λύση και να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι τους.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Πρόεδρος της Αριδαίας Θεόδωρος Ταρασίδης, ο οποίος προσπαθεί να βρει και ο ίδιος λύση. Σημαντικό λιθαράκι στην όλη προσπάθεια έχουν βάλει και οι Unboxholics.

Απλοί πολίτες και σύλλογοι έχουν καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

Δυστυχώς από πλευρά του Δήμου δεν υπάρχει καμία βοήθεια, ούτε ενδιαφέρον μέχρι αυτή την ώρα, μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν υπάρχει καν προνοιακό ταμείο.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Ζαφειριου από την Αριδαία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού και τα τρία μέλη της έχουν χρόνιες σοβαρές καρδιακές παθήσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό εδώ και κάποιες μέρες στο σπίτι της οικογένειας έχει κοπεί το ρεύμα εξαιτίας οφειλών προς στην ΔΕΔΔΗΕ. Ο γιος της οικογένειας με την συνδρομή του Aridaia365.gr εμφανίστηκε χθες στον Ant1 και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του.

Γι αυτούς τους λόγους η οικογένεια Ζαφειριου ζητάει άμεση βοήθεια. 

Κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω λογαριασμό:
GR9601712240006224142882733
Δικαιούχος Αναστάσιος Ζαφειρίου
Τράπεζα Πειραιώς 

12 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο Δήμος ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου πως θα μπορούσε να επέμβει νόμιμα για την λύση του προβλήματος ενός ιδιώτη με την ΔΕΔΔΗΕ ? Η μόνη λύση του προβλήματος είναι η καταβολή του ποσού που ζητάει για την ρύθμιση η ΔΕΔΔΗΕ. Αρα η παρέμβαση θα ήταν η καταβολή του ποσού από τον Δήμο για λογαριασμό του ιδιώτη. Πως λοιπόν θα δικαιολογήσει την δαπάνη αυτή ο Δήμος ? Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι τι εννοώ . Ο Δήμος δεν έχει την τσέπη του ιδιώτη, να δαπανά χρήματα χωρίς δικαιολογία. Οπως ο συμπαθέστατος Διογένης και όλοι αυτοί που κατέθεσαν χρήματα για λογαριασμό του. Και δεν είναι λίγοι. Αυτό εννοείται ισχύει για το Δημόσιο. Βέβαια ο Δήμος είναι απρόσωπος αλλά διοικείται από πρόσωπα . Μήπως εννοείται λοιπόν να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι διοικούντες ? Ως προς αυτό λοιπόν σας ενημερώνω οτι κάποιοι από αυτούς έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Απλά είναι και θέλουν να είναι αφανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα επρεπε να εχει ταμειο πρόνοιας. γινονται αιτήσεις και απορρίπτονται γιατι δεν υπάρχει το ταμειο αυτο όπως σε αλλους Δημους. επισης δεν εχει δείξει κανενας ενδιαφέρον μεχρι τωρα για την οικογενεια. πηγε ο ανθρωπος να μιλησει πριν καιρο με ανθρωπους του Δημου και δεν εδειξαν ενδιαφερον. και αναγκάστηκε και βγει δημοσια. ο δημος επρεπε να ενεργήσει πριν δημοσιευτεί

      Διαγραφή
    2. 10:56 ελεος ελεος ελεος. ως δημος, γιατι ατομο του δημου εισαι, εχετε μαθει 9 μηνες να βγαζετε την ουρα σας απ εξω και να ψάχνετε δικαιολογιες για ολα. μια σας φταιει ο ενας μια ο αλλος. εσεις ειστε δημοτικη αρχη. παρτε πρωτοβουλίες γι αυτο σας ψηφισε ο κοσμο, οχι για να δικαιολογείτε τα παντα

      Διαγραφή
    3. 10:56. Επίτρεψε μου να ξέρω πολλά παραπάνω απο όσα νομίζεις ότι ξέρεις εσύ. Και επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο δεν θα πω τίποτα άλλο. Μόνο όσα γράφει το ρεπορτάζ.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    4. Τι να κάνουμε δυστυχώς ο κύριος Ζαφειρίου δεν έχει το ΜπινοςΝιουζ να του γράψει 3.000 να διαφημίσει τα Λουτρά στην Αριδαία... Προφανώς κάτι τέτοιο εννοείτε πρέπει να κάνει ο Δημος.

      Διαγραφή
  2. Αρχικά μπράβο στον Διογένη όπως και στους Unboxholics και όσους βοηθάνε.Καθε Δήμος νομίζω έχει τον Συμπαράσταση του πολίτη αλλά πέρα από αυτό είναι και θέμα ηθικής η ψυχολογικής στήριξης.
    Όπως και για πολλά πράγματα ισχύει ο νόμος της ηθικής και της ανθρωπιάς.Υπομινη στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα καλά γίνονται τέτοια πράγματα επι Νέας Δημοκρατίας; Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο Μητσοτάκης δεν το τακτοποίησε. Γιατί άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καμία παρέμβαση από το κράτος πάρα την δημοσίευση και προβολή στην τηλεόραση του θέματος. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Ναι να παρέμβει ο δήμος να πάρει τηλέφωνα τους αρμόδιους υπουργούς και να βρεθεί άμεσα λύση. Τι περιμένεις δήμαρχε τι περιμένεις έλεος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελεος το ποιο απλο εχει μαζεψει ενα τσουρμο στα λουτρα ας του δωσει κ σε αυτον μια σκουπα να παρει ενα μεροκαματο να πιάσει κ τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον κ. Διογένη, έστω και έτσι, αλλά έπρεπε να πουλήσει τα cd του για να διαθέσει το ποσό των 150 ευρώ σε μια οικογένεια; Εμένα μου φάνηκέ κάπως! Τόσα χρόνια αυτοί οι τραγουδοποιοί έχουν βγάλει τα τρελά τους σε πανηγύρια και χορούς! Και οσο για τον Δήμο, δεν μπορεί να πηγαίνει να πληρώνει τα χρέη κανενός, μην νομίζετε ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εύχομαι να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος ρε παιδιά... Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί και ανώνυμα, όπως έκανα κ εγώ, έβαλα ένα χρηματικό ποσό και τέλος ούτε το κοινοποίησα ούτε τίποτα.. Ας μη ψάχνουμε τρόπους για να προβάλουμε τον εαυτό μας, είναι κρίμα να γίνεται αυτό και μάλιστα από νέα παιδιά... Θα μπορούσε ο Διογένης να κάνει μια απλή κοινοποίηση και να γράψει κάτι για να παροτρύνει τον κόσμο να προσφέρει με όποιο ποσό μπορεί ο κάθε ένας... Όχι όμως να θέλεις να κάνεις διαφήμιση τη δουλειά σου... Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365