Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Συγκινητική κίνηση των μαθητών του ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Οι μαθητές/-τριες της Γ τάξης του σχολείου σε μία συμβολική κίνηση αποφάσισαν να διαθέσουν ένα ποσό σε φορείς οι οποίοι το έχουν ανάγκη την περίοδο αυτή. 



Το ποσό που μαζεύτηκε είναι 183 ευρώ,από τα οποία τα 50€ ευρώ πήγαν στο γηροκομείο Εδέσσης και τα 133€ στην εκκλησία Αγίου Νικανδρου στην Αριδαία.

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη κίνηση. Αλλά θα μπορούσαν να τα δώσουν σε μια οικογένεια που το χει ανάγκη και όχι στην εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συριζακια η κάθε οικογένεια που.εχει ανάγκη από λεφτά να έρθει να μαζέψει κεράσια και ροδάκινα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες 11:44;υπαρχουν ανθρωποι με πολυ σοβαρα προβληματα υγειας που δεν μπορουν να εργαστουν κανεις να μην ερχεται στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το επαλ Αριδαιας ομως και για τα υπόλοιπα σχολεία που έκαναν μια τέτοια κίνηση δεν ειπατε τιποτα ομως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Γελ το ανέβασε στην σελίδα του στο facebook και πήραμε απο κει την ανακοίνωση. Αν έγινε κάτι παρόμοιο και απο άλλα σχολεία μπορούσαν να μας στείλουν την ανακοίνωση και φυσικά θα το δημοσιεύαμε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365