Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Κυκλοφορούν μετανάστες την Αλμωπία;;;; (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα το μυαλών όλων πήγε σε μετανάστες, κρίνοντας από την εξωτερικοί εμφάνιση

Πολλές αναφορές δεχθήκαμε σήμερα, για μια ομάδα 7-8 αλλοδαπών που κυκλοφορούν με τα πόδια και σάκους στην πλάτη στην Αλμωπία.


Οι συγκεκριμένοι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εθεάθησαν στη πόλη της Αριδαίας, αλλά και στον δρόμο προς τους Τσάκους.

Σίγουρα το μυαλών όλων πήγε σε μετανάστες, κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση.

Να τονίσουμε πως δεν υπάρχει κάποια αναφορά, ή πληροφορία για εγκατάσταση μεταναστών στο Δήμο Αλμωπίας.

Δεν αποκλείεται να είναι κάποιο τυχαίο γεγονός, ή κάποιοι εργάτες σε κτηνοτροφικές ή αγροτικές μονάδες της περιοχής.

Όπως και να 'χει το συγκεκριμένο γεγονός προβλημάτισε τους πολίτες.

Δείτε την φωτογραφία η οποία είναι τραβηγμένη σήμερα το μεσημέρι στην Αριδαία:


27 σχόλια:

  1. δυστυχώς κυκλοφορούν ελεύθεροι και πολλοί έλληνες που χρωστάνε παντού, που είναι χαρτοπαίκτες και άλλα πολλά...Αυτοί οι συνέλληνες είναι καλύτεροι απ τους μετανάστες? με βάση ποια λογική?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ ωραια το τοποθετησες !μου αρεσε αν και σε πολλους δεν θα αρεσει η αληθεια...

      Διαγραφή
    2. Συνελθε αναμαρτητε

      Διαγραφή
    3. Μόνο που αυτοί δε θα βιάσουν ούτε την μαμά σου ούτε την γυναίκα σου ούτε τα παιδιά σου.Αλλα αφού γουστάρεις τους λαθρομετανάστες να τους πάρεις σπίτι σου

      Διαγραφή
    4. Πολλοί ανθρώποι αγαπητέ χρωστάνε παντού γιατί έχουν χάσει τις δουλειές τους και αν κάποιοι άλλοι είναι χαρτοπαικτες εσένα δε σε αφορά διότι κακό κάνουν στην τσέπη τους και όχι στη δική σου. Όμως μόνο λόγια είστε, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν που να περάσουν τη νύχτα γιατί δεν τους φιλοξενείτε και μόνο κρίνεται τους άλλους;

      Διαγραφή
    5. Ένα μεγάλο μπράβο για αυτό πού σκεφτεσσκ,πανο απο ολα είναι άνθρωποι

      Διαγραφή
    6. Αφού τους αγαπάτε τόσο να τους πάρετε στο σπίτι σας. Να σας βιάζουν τα παιδιά και τις περιουσίες. Γιατί έτσι γίνετε παντού. Να τους πάρει η Ευρώπη.η να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν. Γιατί αυτοί δεν είναι Σύριοι αλλά λαθροεισβολεις.

      Διαγραφή
  2. Σήμερα το μεσημέρι περίπου στις 12:30 ήταν τρία άτομα στην πλατεία τις Αριδαιας ,καθισμενα σε παγκάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήθελα να ήξερα αν λες τα ίδια εσύ έξυπνε 7:23 όταν σου βιάσουν κανέναν από το οικογενειακό σου περιβάλλον η μπούνε μέσα στο σπίτι σου και σε σκοτώσουν για 20€ βλήμα. Και δεν είμαι ρατσιστής γιατί αυτοί δεν ήρθαν για να δουλέψουν εδώ αλλά για να κάνουν κακό γιατί αυτό πρεσβεύει η θρησκεία τους να βιάζουν άντρες γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι είναι καλύτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θέλει ο συριζαιους να κρυφτεί αλλά ο πόνος του δεν τον αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχει κινητικότητα το τελευταίο διάστημα από την πλευρά των Γιαννιτσών να ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κριμα που διαβαζω αυτο σχολιο.........πανε κατω στα νησια που σπανε περιουσιες ανθροπων,,,,που καινε της εκκλησιες και σπανε αμαξια.........κοπροσκυλα τουσ υποστηριζεται κιολας....παρτους στο σπιτι σου αν τους λυπασαι.......να ειναι απο πολεμο ναι και εγω ειμαι μεσα,,,,αλλα ειναι απο οπου να ναι και ειναι μονο ζημια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΛΕΡΑ 8 Τ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είναι αυτοί που δε τους δέχτηκαν στην παναγιτσα κ στην αρνίσα.αλλα εμείς δε λέμε κουβέντα.

      Διαγραφή
  9. Ας κάνουν καμία απόπειρα να μπουν σε δικό μου μέρος σπίτι,μαγαζί, αποθήκη δεν καταλαβαίνω τπτ τους καθαρίζω και τους πετάω στο ποτάμι με συνοπτικές διαδικασίες μην σας πω ότι ούτε που θα τους βρεί η αστυνομία. Και μιλάω σοβαρά. Όποιος τους θέλει ας τους πάρει στο σπίτι του γατάκια που τους υποστηρίζουν και όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λετε συνέχεια όλοι όποιος τους θέλει να τους πάρει σπίτι του, αλλά αν πάνε να μπουν σε μια βίλα π.χ. που είναι ουσιαστικά χώρος κάποιου κάνετε σαν τρελοί...δεν επικροτώ να έρθουν μετανάστες ή λαθρομετανάστες, αλλά μην λέτε την φράση όποιος τους θέλει να τους πάρει σπίτι του, γιατί είναι γελοίο, αφού και σε αυτό θα αντιδράσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ αν πήγαιναν να μπουν σπίτι σου δε θα έκανες σαν τρελός; και όχι μόνο μετανάστης αλλά ο οποιοσδήποτε, θα το δεχόσουν; Αν θέλει κάποιος να φιλοξενήσει σπίτι του πολύ καλά θα κάνει, θεάρεστη πράξη και γιατί να αντιδράσουν οι υπόλοιποι αν εσύ ή οποιοσδήποτε τους πάρει σπίτι του. Αλλά αντε να σας δω, τολμάει κάνεις; Στα λόγια πρώτοι είστε, να δούμε στην πράξη!

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν πολλοί που τους έχουν δεχθεί στα σπίτια τους χωρίς πρόβλημα. Αυτή δεν είναι η λύση και ούτε οι ίδιοι πρόσφυγες και μετανάστες θέλουν κάτι τέτοιο, δε θα τους πάρω σπίτι μου αλλά θα δεχθώ να φτιάξουν το δικό τους δίπλα μου. Όσο για την παραβατικότητα αυτή σχετίζεται με τις συνθήκες διαβίωσης και όχι με την καταγωγή (βλ. Στατιστικά στοιχεία της παραβατικότητας των Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ)

      Διαγραφή
  11. Eγω ξέρω ότι ο Μητσοτάκης μας κορόιδεψε.Ντρεπομαι που τον ψήφισαν.εμενα μόνο αυτό με ένοιαζε.Χειροτερος ψεύτης και από τον Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτή η κατάσταση, η τους παίρνουν από εδώ η βγαίνουμε ολη η αλμωπια στην πλατεία της Αριδαία χωρίς μέτρα και κανόνες!!!! Να δεις μετά για πότε θα εξαφανιστούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο χωριό εδώ παντός συμφωνήσαμε όλοι πως δεν θα δεχτούμε κανέναν από αυτούς ούτε για εργάτες γης ούτε για μερική εγκατάσταση. Λίγο πολύ όλοι έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Και ο πρόεδρος του χωριού μαζί μας είναι. Έχουμε οικογένειες και περιουσία να προστατέψουμε. Ας πάρουν θέσει και τα άλλα χωριά κύριοι. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος τους έφερε εδώ ξέρει κανείς; Γιατί από μόνοι τους αποκλείετε να ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πριν κάνα δυο εβδομάδες που υπήρχε καραντίνα πέρασαν κ από την Πολυκάρπη γύρο στις 2:00 με 2:30 ώρα το μεσημέρι κ κατευθύνονταν προς την Άψαλο άγνωστο πού πήγαν ήταν όλοι άντρες με σακους,σλιμπη μπανκ κ σκηνή είχε ο ένας. Εκείνη την στιγμή έτυχε να είμαι έξω στο μπαλκόνι με το παιδί μου κ όταν τους είδε τρόμαξε πολύ γτ κοίταζαν επίμονα πρως όλες τις αυλές κ τα σπίτια ο ένας έδειχνε στον άλλον τα σπίτια μας κ γελούσαν. Μακάρι να ήταν περαστικοί κ να μην εγκατασταθούν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο μια χούντα θα μας σώσει φίλε. Η Ελλάδα έγινε σκουπιδοτενεκές όλης της γης με όλα τα σκουπίδια να έρχονται εδώ για άσυλο γιατί δεν τους πειράζει κανένας έχουν πιο πολλά δικαιώματα και από μας που είμαστε Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365