Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Παναγίτσα: Αποχώρησαν χωρίς να εγκατασταθούν οι μετανάστες μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων

Η κατάσταση στην περιοχή μυρίζει μπαρούτι

Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή στο Δήμο Έδεσσας και συγκεκριμένα στα χωριά Παναγίτσα και Αρνισσα.


Η αιφνίδια εγκατάσταση μεταναστών που πήγε να γίνει παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης σε ξενοδοχείο της Παναγίτσας χθες το βράδυ, αποτράπηκε από κατοίκους του χωριού. Στην συνέχεια τα λεοφωρεια με τους 57 μετανάστες κατευθύνθηκαν προς το χωριό Αρνισσα, στο οποίο και εκεί οι κάτοικοι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα τελικά τα λεωφορεία να αποχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πρέπει να τονίσουμε πως εδώ και πολύ καιρό σε ξενοδοχεία του Δήμου Έδεσσας υπάρχουν εγκατεστημένοι χωρίς προβλήματα μετανάστες.

Η κατάσταση στην περιοχή μυρίζει μπαρούτι, ενώ αντίθετος σε μια τέτοια μεταφορά μεταναστών είναι και ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.

4 σχόλια:

  1. η Παναγίτσα δεν φημίζεται και για την καλοψυχία των κατοίκων της.15 μέρες θα έμεναν κάποιοι άνθρωποι.Πάντως εκει στο χωριό μην ξεχάσετε να πάτε κανονικά την Κυριακή στην εκκλησία και να το παίξετε καλοί Χριστιανοί.Και κερί να ανάψετε και Σταυρό να κάνετε.Έτσι με Αγάπη για τον Συνάνθρωπο.Υποκριτές γεμάτοι μίσος σαν τον Καιάφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαράδεκτο εν ώρα καταντίνας να γίνονται αυτά, λόγω κινδύνου για τοπικούς πληθυσμούς. Αλλά κι εσείς μην γίνεστε άστοχοι στις περιγραφές σας. Μετανάστες είναι όσοι μετακινούνται νόμιμα και υπό ομαλές συνθήκες. Είναι κάτι άλλο και όχι μετανάστες όσοι αναφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ 1:40 να τους παρεις στο σπίτι σου όταν έρθουν στο τόπο σου. Παιδιά μικρά έχουμε και άσε την εκκλησία που την βάζεις στο στόμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365