Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος άρδευσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Ορμας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις σημερινές φωτό

Σας είχαμε ενημερώσει χθες για στο πρόβλημα άρδευσης των αγροτεμαχίων της Τ.Κ. Ορμας.



Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα βρέθηκαν στην περιοχή των Λουτρών, από την οποία ξεκινάει το νερό που ποτίζει τα χωράφια της Ορμας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Σταύρου και ο πρώην πρόεδρος του χωριού και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μήνου (Ραβουσης). Με τον Χρήστο Μπάτση να δεσμεύεται να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Κάτι το οποίο έγινε την αμέσως επόμενη μέρα, αφού όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Όρμας Σάκης Σταύρου, σήμερα το πρωί βρέθηκαν στο σημείο μηχανήματα του Δήμου και ξεκίνησαν τις εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Δείτε τις σημερινές φωτό:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365