Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Τα πανηγύρια ξεκινούν; - Νέες πληροφορίες

Ορίστηκε ως αρχή της διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων η 15 Ιουλίου για τα πολιτιστικά δρώμενα σε ανοιχτούς χώρους

Θετικά τα νέα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι. Επιτέλους τα καλά νέα ήρθαν!



Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε η υπουργός πολιτισμού με τον πρωθυπουργό αποφασίστηκε πως τα πολιτιστικά δρώμενα (πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.α) θα πραγματοποιηθούν κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Ορίστηκε ως αρχή της διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων η 15 Ιουλίου για τα πολιτιστικά δρώμενα σε ανοιχτούς χώρους.

Ωστόσο αναμένονται οι διευκρινίσεις σχετικά με την πραγμάτωση τους.

Οι διευκρινήσεις έχουν δοθεί όσον αφορά τα θέατρα, κινηματογράφους και οι συναυλίες τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται και οι διευκρινίσεις για τα πανηγύρια που ευελπιστούμε το πλαίσιο της προσαρμογής του να είναι ελάχιστα διαφοροποιημένο από αυτό που όλοι έχουμε συνηθίσει.


Πηγή : syllogoi.com 

3 σχόλια:

  1. φυσικά με απόσταση και νέα δεδομένα.Όχι όπως παλιά.Να ετοιμαζόμαστε για τη μόνιμη νέα πραγματικότητα.Όχι πολυκοσμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα νέα δεδομένα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ο πολιτισμός, ο καθένας μιλάει εκ του ασφαλούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ωραία!!
    Και έλεγα εγώ,τι θα κάνουμε χωρίς πανυγηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365