Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

H Παρακάμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας στην μετά καραντίνας εποχή μέσα από τα μάτια του Aridaia365.gr

Επιμέλεια σκέψεων Γιώργος Καραγιαννίδης

Η παρακάμερα είναι μια στήλη του Aridaia365.gr στην οποία θα προσπαθούμε να βγάλουμε προς τα έξω τις σκέψεις των πρωταγωνιστών της τοπικής αυτοδιοίκησης της Αλμωπίας.


Η συγκεκριμένη είναι ειδική περίσταση, αφού το σενάριο αναφέρετε σε όσα έγιναν μέσα στην καραντίνα, αλλά και στην μετά καραντίνας εποχή.

Φυσικά ότι θα δείτε παρακάτω είναι χιουμοριστικό - φανταστικό και μόνο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την προηγούμενη παρακάμερα, στην οποία οι πρωταγωνιστές μας έπρεπε να μείνουν όλοι μαζί σε καραντίνα μέσα στην αίθουσα του Δημοτικούς Συμβουλίου Αλμωπίας, αφού κάποιος από όλους έφερε τον κορωνοϊό στην αίθουσα

Επιμέλεια σκέψεων Γιώργος Καραγιαννίδης.


Μόλις μου ήρθε μήνυμα, πλέον η αίθουσα είναι καθαρή από τον κορονοιό. Αν και δεν έπρεπε να σας το ανακοινώσω, έπρεπε πρώτα να το πω στον προσωπικό μου δημοσιογράφο να το γράψει αυτός.

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα. Με κοιτάς Μπίνο, σε κοιτώ και μετά σιωπή, κάτι θα κοπεί, στην(Αλμωπίας της) καρδιά, στο μυαλό...Με κοιτάς, σε κοιτώ και μελαγχολείς, που είμαστε πλέον ΕΔΩ και ΖΟΥΜΕ και διοικούμε.
-Αυτό Δημήτρη ποιος το τραγουδάει; -Η Πρωτοψάλτη Γιάννη -Αααα πολύ καλή ήταν πάνω στο φορτηγό στην Αθήνα, θα πω τον Τσίρο να την φέρουμε στο Φεστιβάλ Πόζαρ -Να του το πεις, αν βέβαια γλυτώσει από την Δήμητρα. -Τι εννοείς Δημήτρη; -Να έβλεπες ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ δεν θα στα λέω όλα εγώ. -Μόνο Αννίτα βλέπω.................
Κατέβα Θεέ μου χαμηλά, κράτα μ απόψε συντροφιά, έχω ανάγκη ένα φίλο να με νιώσει(όχι σαν αυτούς που έκανα Αντιδήμαρχους και τώρα είναι Δήμαρχοι)


Κοίτα νταλκάδες που έχει ο κόσμος ένα χρόνο μετά
Ελπίζω να μην μας βάλουν να φοράμε μάσκα, θα μου χαλάσει το μακιγιάζ
-Τελικά εκεί στο χωριό σου τι έγινε με τον κορονοιό; -Στην αρχη μας είπαν έχουμε, μετά μας είπαν δεν έχουμε, εμείς δεν θέλαμε, αλλά ετοιμαζόμασταν και για καραντίνα, και τελικα δεν είχαμε και δεν έγινε η καραντίνα ενώ γεμίσαμε μακαρόνια και κονσέρβες και τελικά όλα καλά. - Έχεις κάποια συγγένεια με τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού;; -..............
-Αρχηγέ τον περάσαμε και αυτόν τον σκόπελο -Αυτό το περάσαμε, τον Μπάτση όταν έπρεπε δεν περάσαμε, μας πήρε και άτομα.


Πως σας πετσόκοψα έτσι τότε
Να σουν ο μόνος
-Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την συνεδρίαση, έχουν πάει πολλά θέματα πίσω εξαιτίας του κορονοιού -Και πάλι πίσω θα πήγαιναν αλλά μας έσωσε ο κορονοιός, θα έχουμε τουλάχιστον να λέμε ότι φταίει αυτός........
Τι να πούμε και εμείς που ντυνόμασταν αστροναύτες και μοιράζαμε φαγητά στην Φούστανη
-Γιάννη ήρθες και εσύ Φούστανη; -Όχι αλλά είναι ομαδική δουλειά, μια ομαδα είμαστε και πρέπει να πάρουμε όλοι τα μπράβο, πρώτος εγώ.

Πως την γλυτώσαμε τότε εμείς, μια γέφυρα μας χώριζε
Εμένα έλεγαν ότι είχα προσωπικό φωτογράφο και αυτοί έχουν προσωπικό δημοσιογράφο. Άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. 
Πώς γίνεται επίσημα έγγραφα για το Δ.Σ. να τα βλέπουμε σε site δύο μέρες νωρίτερα ; Για το έλατο που ξεράθηκε στην πλατεία και τα λεγα δεν ανέφεραν τίποτα. Σαν τον προηγούμενο και αυτοί. Που με έμπλεξες ρε Νικοοοο
Είμαι και εγώ εδώ και δεν κόλλησα κορονοιό. Αυτό ήθελα να πω, γενικά κάτι ήθελα να πω...Τώρα που το έκανα συνεχίστε.
Δεν μας βλέπω να ξανα βγαίνουμε
Άντε να αρχίσει το πρωτάθλημα να δούμε την Αρειανάρα μου έλειψε
Εμένα μου έλειψε το τένις πολύ
Εμένα να πηγαίνω για ψώνια
Εμένα μου έλειψε να είμαι Δήμαρχος
Εμένα μου λείπει το ΠΑΣΟΚ
Εμένα μου έλειψε το κατσίκι που δεν έφαγα το Πάσχα
Εμένα μου έλειψαν πολλοί ψήφοι στον Δεύτερο γύρο

Σε όλους κάτι λείπει, ας ελπίσουμε στους πολίτες να μην λείπει η ελπίδα και στους αιρετούς το σχέδιο για ένα καλύτερο αύριο.

4 σχόλια:

  1. Χρήστο σε ψήφισα και σε στηριξα. Βλέπω με μεγάλη απογοήτευση να υιοθετείς τακτικές του Μπινου. Έχουν ξεκινήσει να σε κατηγορούν πως έχεις προσωπικό δημοσιογράφο. Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό. Κάθε μέρα χωρίς να έχει καμία δουλειά περιφερετε άνθρωπος στο Δημαρχειο . Στο γραφείο σου και σε άλλα γραφεία. Τελικά αν είσαι στην διοίκηση έχεις ανάγκη από κάποιον που να σε παρουσιάζει σούπερ. Το ίδιο έκανε και ο Μπινος ξανά λέω και δες που είναι τώρα. Στο μόνο που διαφέρεις με τον Μπινο είναιότι δεν οδηγάει άλλος το αμάξι του Δήμου. Δεν αναφέρομαι καν σε θέματα έργων και προσφοράς γιατί μέχρι τώρα δεν έχετε κάνει τίποτα. 9 μήνες σας φταίει μόνιμα κάποιος άλλος. Όσο για το θέμα της Μακεδονίας που ειχε γίνει προεκλογική σημαία, μαθαίνω πως ως Δήμος θα πρέπει να αναγνωρίσετε στα έγγραφα σας τα Σκόπια ως Β. Μακεδονία. Τότε θέλω να δω την αντίδραση σου.
    Άλλαξε τακτική όσο είναι νωρίς.
    Ένας απογοητευμένος ψηφοφόρος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ 11:13 ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ. ΚΑΛΑ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ

      Διαγραφή
  2. Για άλλη μια φορα πολύ καλή. Με χιούμορ και πικρές αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο προσωπικός δημοσιογράφος κοντεύει μέσα σε λίγους μήνες να περάσει τον προσωπικό φωτογράφο. λυπάμαι μπατση κανεις αυτα που κοροιδευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365