Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΔΕΝ υπάρχει άλλο κρούσμα στην Αλμωπία - Ανυπόστατες όλες οι φήμες - Διαβάστε αναλυτικά σε ποιες περιοχές της χώρας ανιχνεύτηκαν τα 10 σημερινά κρούσματα

Ο κόσμος πρέπει να δείξει ψυχραιμία και να μην αναπαράγει φήμες

Ένα γαϊτανάκι με ανυπόστατες φήμες έχει ξεκινήσει από χθες το πρωί στην Αλμωπία, για δήθεν επιπλέον, πέρα από τα 3 επιβεβαιωμένα του Εξαπλατάνου, κρούσματα COVID-19 στην Αριδαία, αλλά και σε Τ.Κ. της Αλμωπίας. 


Και στην χθεσινή επίσημη έκθεση τους ΕΟΔΥ και στην σημερινή δεν υπάρχει κρούσμα μέχρι αυτή την ώρα στο Ν. Πέλλας και συνάμα στην Αλμωπία.

Ο κόσμος πρέπει να δείξει ψυχραιμία και να μην αναπαράγει φήμες που δεν έχουν καμία βάση και μόνο πανικό μπορούν να προκαλέσουν.

Αυτή την στιγμή επίσημα και επιβεβαιωμένα στην Αλμωπία και σε όλο το Ν. Πέλλας υπάρχουν τρία κρούσματα, αυτά του Εξαπλατάνου και ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.

Από που προέρχονται τα σημερινά 10 κρούσματα

Tα τέσσερα από αυτά είναι στη Ροδόπη, δύο στην Ξάνθη, και τα υπόλοιπα τέσσερα εισαγόμενα. 


5 σχόλια:

  1. συγχαρητήρια για τον τρόπο που χειρίζεστε τα θέματα και την έγκυρη ενημέρωση που μας παρέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστυχώς ο εξαπλάτανος έχει χτυπηθεί κυρίως από πνευματικό κορονοιό ,εννοώντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει αδειάσει από λεγόμενο καλό κόσμο.Στο χωριό έμειναν μόνο όσοι δεν μπορουσαν να φύγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρίμα να είσαι στην επαρχία,να είσαι στο πράσινο και να μην έχεις π.χ. ένα πάρκο καθαρό με πλατάνια ποτάμι ποδήλατα, πάπιες και μια μικρη κινητή βιβλιοθήκη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντι γι αυτό ,παντού παράνομα μηχανάκια και τρακτερ ,λες και βρισκόμαστε στο 1980 Αλβανία.Κατά λοιπά ,υπάρχει κόσμος που ψάχνει να αγοράσει διαμέρισμα στο Διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365