Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Επαφές Λάκη Βασιλειάδη για τα Σχολικά Κυλικεία: 534€ για τον Μάιο, εξετάζεται η ενίσχυση για τον Ιούνιο

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια σχετικής Αναφοράς που είχε καταθέσει στη Βουλή, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη αλλά και με το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Αθανάσιο Πετραλιά, αναφορικά με το ζήτημα της έκτακτης ενίσχυσης των σχολικών κυλικείων.



Κατ’ εξαίρεση συνεχίζεται η έκτακτη ενίσχυση των 534€ για τον μήνα Μάιο ενώ εξετάζεται -και η βούληση της Κυβέρνησης είναι προς αυτή την κατεύθυνση- η καταβολή στο επόμενο διάστημα αντίστοιχου ποσού και για το μήνα Ιούνιο.
Από την πλευρά του, ο Βουλευτής μετέφερε στα στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων πως είναι αναγκαία η καταβολή και για το μήνα Ιούνιο, ενώ παράλληλα, πρέπει υπάρξουν φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις των ανθρώπων αυτών, διότι οι περισσότεροι δεν έχουν κάποια άλλη πηγή εσόδων και με Κυβερνητική απόφαση παραμένουν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365