Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Αρνητικά όλα τα τεστ στο Νοσοκομείο Έδεσσας


Συναγερμός είχε σημάνει τις τελευταίες 3 μέρες στο Νοσοκομείο Έδεσσας, μετά το θετικό κρούσμα COVID-19 σε νοσηλεύτρια με καταγωγής από την Αλμωπίας, όπως σας ενημερώσαμε.


Αυτές τις μέρες πάρθηκαν δείγματα, τα οποία μετά από τους εργαστηριακούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώθηκε πως όσα έχουν ελεγχθεί μέχρι σήμερα είναι αρνητικά, κάτι πολύ θετικό.

4 σχόλια:

  1. το θέμα είναι να παίρνουμε μέτρα...γιατί ο κορονοιός παραμονεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρεθηκε θετικη μια μαια ..απο την αλμωπια και αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφεραν κι άλλο κρούσμα κορωνο'ι'ού από Αλμωπία στο νοσοκομείο, γίνεται χαμός, κάντε σωστή ενημέρωση μην τα κρύβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν προσέξατε το ρεπορτάζ που διαβάζετε τωρα είναι απο χθες το βράδυ και τονίζει πως τα δείγματα είναι αρνητικά μέχρι σήμερα(Χθες δηλαδή). Αν κάνατε τον κόπο και ψάχνατε στο site μας θα βλέπατε πως γράψαμε σήμερα το πρωι και για το άλλο κρούσμα που αναφέρετε. Το οποίο παρεμπιπτόντως βρέθηκε σε μεταγενέστερο έλεγχο και όχι στα μαζικά που πάρθηκαν από το Γ.Ν. Έδεσσας και ήταν όλα αρνητικά όπως σας ενημερώνουμε σε αυτό το άρθρο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365