Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Το μήνυμα του Χρήστου Μπάτση για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή του

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά

Στις 2 Ιουνίου 2019, ένα χρόνο πριν ακριβώς, εσείς, ο κόσμος της Αλμωπίας, μας δώσατε ξεκάθαρη εντολή να αναλάβουμε τη διοίκηση αυτού του πανέμορφου τόπου που γεννηθήκαμε και κατοικούμε. 

Ενός τόπου του οποίου οι άνθρωποι, ο φυσικός πλούτος και η γεωγραφική του θέση, είναι παράγοντες που πιστεύουμε ότι μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη και στην ευημερία του. 

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Εγώ και οι συνεργάτες μου, σας το ανταποδίδουμε με πράξεις ουσιαστικές και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα προς αυτή την κατεύθυνση, παρά τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε ως ανθρωπότητα. 

Η Αλμωπία, πριν ένα χρόνο άλλαξε εποχή κι εμείς θα φροντίσουμε ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητα σας και την εικόνα αυτής της ευλογημένης γωνιάς της Ελλάδας, δείχνοντας έτσι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. 

Προγραματιζουμε σχεδιάζουμε και συνεχίζουμε με πολύ αγάπη και όρεξη για τον τόπο όπου Ζούμε. Εδώ Ζούμε και σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365