Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Αλμωπία: Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας για την κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας στην Πέλλα για διευκόλυνση μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από τη χώρα.


Εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα στο οποίο μετέφερε 12 αλλοδαπούς εκ των οποίων 3 ανήλικους

Συνελήφθη χθες (20 Ιουνίου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, για διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου αλλοδαπών από μη νομοθετημένο μεθοριακό σημείο της χώρας.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε περιοχή της Πέλλας ο παραπάνω αλλοδαπός να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στο όχημα είχε επιβιβάσει συνολικά 12 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι, με σκοπό να τους μεταφέρει σε μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365