Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ίκαρου Αλμωπίας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Τρεις μεγάλες επιδόσεις που συνδιάστηκαν με 3 χρυσά μετάλλια

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες προπόνησης λόγω covid, οι αθλητές του Ίκαρου Αλμωπίας για ακόμα μια φορά, απέδειξαν χθες στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 στα Γιαννιτσά ότι είναι ο πρώτος σύλλογος σε επιτυχίες στην Αλμωπία,στον Κλασικό Αθλητισμό!!! 



Τρεις μεγάλες επιδόσεις που συνδιάστηκαν με 3 χρυσά μετάλλια στα 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ και ΜΗΚΟΣ από την Αποστολίδου Δέσποινα και στα 150Μ από τον Αγιάνογλου Ισαάκ, άνοιξαν την αυλαία των επιτυχιών του Συλλόγου μας.

Ο Βόλτσης Θεόδωρος στα 200μ με εμπόδια κατέκτησε την 3η θεση,η Χριστίνα Τσιμπουκτσή στα 3.000μ κατέκτησε την πρώτη 1η θέση,ο Πλέσκας Πέτρος στα 3.000μ κατέκτησε την 2η θέση, η Τσαμπούρη Αικατερίνη στα 80μ τερμάτισε πρώτη στην σειρά της και αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα και η Παυλάκη Ευαγγελία  κατέκτησε την 6η θέση στα εμπόδια και αναμένουμε τα αποτελέσματα του μήκους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!
ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365