Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

ΣΟΚ στις Σέρρες: Βρήκαν νεκρό βρέφος σε αρδευτικό κανάλι

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών αλλά εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του

Σοκάρει τις Σέρρες η τραγωδία με θύμα αγοράκι ενός έτους. Το παιδί βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής (19.06.2020) στην Ηρακλειά.



Όλα ξεκίνησαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν συγγενικό πρόσωπο του βρέφους ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα στην Ηράκλεια ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί από το σπίτι στο οποίο έμενε, στις Σέρρες.

Αμέσως ξεκίνησαν οι αγωνιώδεις έρευνες για να βρεθεί το παιδάκι.

Δυστυχώς, όμως, περίπου στις 09:00 το πρωί, οι αρχές βρήκαν το εντός έτους αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο σπίτι όπου έμενε, την Ηράκλεια Σερρών.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών αλλά εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, την επιμέλεια του μικρού αγοριού είχαν συγγενείς του, αφού οι γονείς του βρίσκονται στη φυλακή.

Πηγή: thestival.gr

1 σχόλιο:

  1. Αχ θεε μου τι αμαρτιες πληρωσε αυτη η αθωα ψυχουλα καλο παρσδεισο να εχει αγγελικη ψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365