Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

Θεοδώρα Τζάκρη: Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την επέκταση του Δυτικού́ Προαστιακού́ της Θεσσαλονίκης στην Έδεσσα, μέσω Γιαννιτσών

Δελτίο Τύπου

Στη Βουλή φέρνει το θέμα της επέκτασης του Δυτικού Προαστιακού Θεσσαλονίκης μέχρι την πόλη της Έδεσσας, μέσω των Γιαννιτσών, η βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε προς στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.Όπως αναφέρεται στο κείμενο, η βουλευτής θεωρεί πως το έργο αυτό το οποίο θα συνδέσει την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, μέσω προαστιακού,  με την Θεσσαλονίκη,  εξυπηρετώντας, ταυτοχρόνως, και όλες τις ενδιάμεσες κωμοπόλεις (Χαλκηδόνα, Κουφάλια, Άγιος Αθανάσιος κλπ.), θα πρέπει να αποτελεί μια από τις πρώτες προτεραιότητες της χώρας στα σιδηροδρομικά έργα,  μετά τον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνας- Θεσσαλονίκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365