Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Αποτελέσματα ψηφοφορίας εμπορικού συλλόγου Αριδαίας για την πεζοδρόμηση

Αποτελέσματα

Αποτελέσματα ψηφοφορίας εμπορικού συλλόγου Αριδαίας, στο ερωτηματολόγιο που δόθηκε στους καταστηματάρχες, με αφορμή την πεζοδρόμηση της πόλης:



-κατά της πεζοδρόμησης 138, ποσοστό 70%

-υπέρ (αλλά αρκετά από αυτά με πρότασης μερικής ή κατά διαστήματα πεζοδρόμησης) 58, ποσοστό 30 % 

Να τονίσουμε πως τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημα, αλλά σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες.

Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση από τον εμπορικό σύλλογο.

14 σχόλια:

  1. Επειδή το κεντρο της πολης δεν είναι ιδιοκτησία των καταστηματαρχών,για ρωτήστε και κανέναν κατοικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ούτε η κυπρου θέλουν να κλεισει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό ρε παιδιά να βγει αυτό το αποτέλεσμα.. Αφού οι περισσότεροι ψήφισαν εκ του πονηρου... Τι εννοώ?? Αυτοί που έχουν καταστήματα εκτός πεζοδρομου δε θέλουν να αναβαθμιστεί το κέντρο.... Με ποια λογική? Με τη λογική του ότι γιατί μα ανέβει εκείνη η περιοχή και όχι η δικιά μας? Ψόφησε η κατσίκα μου, να ψοφήσει και του γείτονα... Απλά πράγματα... Ή νοοτροπία κάποιων δεν αλλάζει τόσο εύκολα δυστυχώς .... Αντί να κοιτάμε το γενικό καλό του τόπου μας, κοιτάμε μόνο το εγώ μας και τη πάρτη μας... Γιαυτό και δε θα πάμε ποτέ μπροστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη περιμένετε σωτηρία από τον εμπορικό σύλλογο που θέλει το παζάρι (όχι λαϊκή αγορά) να γίνετε στο κέντρο της Αριδαιας. Σιγά να μην θέλουν πεζόδρομους. Στη βορεινή πλευρά της πλατείας ζαχαροπλαστης ανοίγει το δρόμο για να βλέπουν τα αυτοκίνητα το ζαχαροπλαστειο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο παιδιά. 100 χρόνια πίσω και προχωράμε ενωμένοι προς τα πίσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11.20 συμφωνώ απόλυτα...σιγα μην κοιτούσαν το γενικό καλό...απλα το κάνεις και θα αναγνωριστεί η αξία του πεζόδρομου από τις επόμενες γενεές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα οι κάτοικοι της αριδαίας καταστηματάρχες ειναι σε μεγάλο βαθμο και επαγγελματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να γίνει πεζοδρομος, καποιοι ξεβολευονται. Δυστυχώς η κατάσταση στο κέντρο είναι τριτοκοσμικη. Κλούβες μπροστά στα μαγαζιά τους, χειρόφρενο και όποιος μπορεί ας περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο πεζόδρομος παντού είναι το μεγάλο φυσικό κέντρο των πόλεων.
    Διεθνώς υπάρχουν μεγάλοι οργανωμένοι πεζόδρομοι με δένδρα παγκάκια και νερά.Μπορουμε κι εμεις να τα έχουμε αν οργανωθούμε με σχέδιο.Αν στην Αλμωπία δεν έχεις δένδρα και νερό ποιός θα έχει?
    Θα ανέβουν φυσικά και οι αξίες! Πιο υψηλά ενοίκια και πιο υψηλά Δημοτικά τέλη.Αλλά και πιο πολύ πελατεία για τα μαγαζιά.Όλη η πόλη κερδίζει με έναν όμορφο πεζόδρομο.
    Το πρόβλημα είναι άλλο: οι θέσεις πάρκινγκ.Η Αριδαία χρειάζεται θέσεις πάρκινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλοκαιρι ας κληνει μονο η ας βγαλουν εξω τις τραπεζες να μπορει να κανει δουλεια ο κοσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν γίνεται να τα κλείσετε κάντε πρώτα δρόμους και μετά κάντε πεζοδρόμιο. ... αυτό μας έλειπε νά τά κλείσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η δικαιολογία το ότι δε θα έχετε που να παρκάρετε πρέπει να σταματήσει... Μπορώ να σας βρω αμέσως αμέσως πάνω από 30 θέσεις πάρκινγκ στο κέντρο της Αριδαίας που είναι πιασμένες με κλούβες - τελάρα, γλάστρες, κούτες, σκάλες, πάγκοι μαναβικης, λιπάσματα, πράγματα προς πώληση όπως πχ, γλάστρες, φυτοχωμα, σκούπες, λάστιχα για βρύσες, τώρα τελευταία έχουν εξελιχθεί κάποιοι και βάζουν και διαφιμηστικες σημαίες, μηχανάκια παρατημένα μόνο κ μόνο για να μη παρκάρουν αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο κάθε ένας... Αν τα μαζέψει λοιπόν όλα αυτά η αστυνομία, αμέσως αμέσως ελεύθερονωντε πάνω από 30 θέσης στάθμευσης... Για σκεφτείτε το λίγο.... Έχω άδικο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ να πω πως τα αποτελέσματα δε συμπεριέλαβαν όλα τα ερωτηματολόγια. Εγώ το δικό μου το έχω ακόμα, δεν ήρθε να το πάρει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365