Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020

Αριδαία ΦΩΤΟ: Ανοιχτός σήμερα ο Βόρειος δρόμος της Κεντρικής Πλατείας

Δείτε τις σημερινές φωτο

Άλλη μια αλλαγή στο θέμα της πεζοδρόμησης διαπίστωσαν σήμερα οι πολίτες και οι επισκέπτες της Αριδαίας.


Συγκεκριμένα η Βόρεια παράπλευρη της Κεντρικής πλατείας (μπροστά στα ΚΑΠΗ) σήμερα είναι ανοιχτή.

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενη μας ανάρτηση, πως εξαιτίας  της πεζοδρόμησης του συγκεκριμένου δρόμου, υπήρχε τις ώρες αιχμής κυκλοφοριακό χάος στον δρόμο μπροστά στην ACS Courier. Σήμερα με ανοιχτή την βόρεια παράπλευρη η κίνηση των οχημάτων γινόταν ικανοποιητικά.

Δείτε τις σημερινές φωτο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365