Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Εξαπλατανος: ΔΕΝ μπαίνει σε καραντίνα το χωριό

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το θέμα

Πολλές φήμες κυκλοφορούν από χθες το βράδυ, όταν και επιβεβαιώθηκαν τα 3 κρούσματα COVID-19 στην Τ.Κ. Εξαπλατανου Αλμωπίας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπατσης και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το θέμα και σε συνεργασία με την πολιτική προστασία και την περιφέρεια έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με βάση τα πρωτόκολλα που υπάρχουν.


Με τα τωρινά δεδομένα των τριών κρουσμάτων από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον, δεν συζητείται η περίπτωση να μπει το χωριό του Εξαπλατανου σε καραντίνα. Χρειάζεσαι όμως πολύ μεγάλη προσοχή και τήρηση των μέτρων.


Οι τρεις νοσουντες βρίσκονται στην οικεία τους, ενω έχουν συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Τους ευχόμαστε περαστικά.

7 σχόλια:

  1. Το θεμα ο Δήμαρχος το χειρίζεται καλα. Ας τελειώνει η υποκρισία. Μπορει να μας πει γιατι πηρε ο δημος το οικισκο απο το Κ.Υ που γινότανε η υποδοχή των εισερχομένων σε αυτό, τώρα που έχουμε νέα κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν είναι δυνατόν ,όποιος σχολιάζει να είναι διαβασμένος από επίσημες πηγές ,να τεκμηριώνει αυτά που λέει και να μην γράφουμε ότι μας κατέβει.Υπάρχει κόσμος με άτομα ευπαθών ομάδων,υπάρχουν άτομα που τηρούν τους κανόνες χωρίς σταματημό και δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να λέει ότι του κατέβει.
    Για κάθε περιστατικό μέχρι και το πιό απομακρυσμένο χωριό της ελλάδος ο ΕΟΔΥ και η πολιτική προστασία είναι απόλυτα ενημερωμένη ικανή να έρθει και με ελικόπτερο στο σπίτι οποιουδήποτε χρειαστεί αν χρειαστεί.
    Τίποτε δεν γίνεται βασισμένο σε έναν απλο γιατρό, σε ενα απλό Κέντρο Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις πληροφοριες σας;;;μεχρι στιγμη δεν υπαρχει καμια ενημερωση επισημη απο τον δημαρχο και τους συνεργατες του.Κυριε Καραγιαννιδη μην παιζεται με τον πονο μας και την αγωνια μας.Σεβαστητε τα παιδια μας και να πειτε στον πληροφοριοδοτη σας να βγει συντομα να παρει θεση γιατι θα τον παρει και θα τον σηκωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επειδή δεν έχουμε πολλές υπομονές δεν σημαίνει ότι πέρασε και ο κορονοιός.Οργανώστε και πάλι τα σπίτια σας.Κάποια στιγμή θα έχουμε και πάλι κρούσματα.Κορονοιός σημαίνει κρούσματα .Μακάρι οι άνθρωποι στον Εξαπλάτανο να τη βγάλουν ανωδυνα και μακάρι να μην έχουμε διασπορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε ευεξαπτε 9.35 μην είσαι τόσο σκληρός δεν σου πάει και μην τα βάζεις με τον κ. Καραγιαννιδη ,άλλος γράφει, όπως και εσύ ανώνυμος. Είναι πραγματικότητα για τα κρούσματα αι μην περιμένεις καμία ενημέρωση από τον Δήμαρχο, έχει άγνοια ης κατάστασης και ούτε θα καταλάβει ποτέ, γιατί δεν γνωρίζει. Θα το καταλάβεις και εσύ και όλη η Αλμωπια για την πατάτα που κάναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε διασπορά, γιατί οι φίλοι του πατέρα τον παιδιών και ο πατέρας κάθε μέρα για καφέ και τσίπουρο έξω ήταν,και από ότι έμαθα ούτε ιχνηλατήσει ούτε ενημέρωση δεν έχουν.μονο νομίζω ένα μαγαζί έκλεισε,και κάποια παιδιά τα είπαν να κάτσουν σπίτι και το ένα από αυτά δουλεύει στην καφετέρια !!!!!!μέσα σε κόσμο !! ωραία ιχνηλατήσει από της αρχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι επαφές των παιδιών είναι μέσα. Οι επαφές του πατέρα όλοι γυρνάνε έξω .Κατά τ αλλά έγινε ιχνηλατήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365