Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Λουτρά Πόζαρ: Αυτή η κατάσταση επικρατεί σήμερα δεύτερη μέρα της επαναλειτουργίας τους (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Αυτοψία στα Λουτρά Πόζαρ πραγματοποίησε σήμερα, δεύτερη μέρα της επαναλειτουργίας τους μετά το τρίμηνο κλείσιμο εξαιτίας του κορονοϊού, το Aridaia365.gr


Μπαίνοντας στην Λουτρόπολη υπάλληλοι της επιχείρησης θερμομετρούσαν όσους εισέρχονταν.

Οι εσωτερικές πισίνες καθώς και ο μεγάλος καταρράκτης λειτουργούσαν κανονικά, ενώ ο μικρός καταρράκτης και η μεγάλη εξωτερική πισίνα δεν λειτουργούσαν ούτε σήμερα εξαιτίας τεχνικών θεμάτων τα οποία αναμένετε να λυθούν έως αύριο.

Σίγουρα μετά την αδράνεια 3 μηνών όλοι θα περίμενα από τις πρώτες μέρες επαναλειτουργίας όλα στα Λουτρά να λειτουργούν κανονικά και όλες οι πισίνες να είναι έτοιμες προς χρήση. Στην Λουτρόπολη σήμερα υπήρχε μικρός αριθμός τουριστών. Κάποιοι εξ αυτών μας εξέφρασαν τις απορίες τους για την μη λειτουργία κυρίως της μεγάλης πισίνας.

Τέλος σαν Aridaia365.gr θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευση μας για διαδικτυακή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Χατζηγιαννίδη, ο οποίος μας χαρακτήριζε ουσιαστικά αλήτες και ρουφιάνους με την δικαιολογία ότι δυσφημούμε την περιοχή, γιατί σε χθεσινό μας ρεπορτάζ χαρακτηρίσαμε ανέτοιμα τα Λουτρά την πρώτη μέρα της επαναλειτουργία τους.

Θα θέλαμε να απαντήσουμε στον κ. Χατζηγιαννίδη πως δυσφήμιση είναι όταν μετά από τρεις μήνες δεν είναι όλα έτοιμα στα Λουτρά όπως θα έπρεπε και όχι ένα ρεπορτάζ που παρουσιάζει την αλήθεια. Κακό στους επαγγελματίες κάνει η αδράνεια των διοικούντων και όχι ένα ρεπορτάζ με πραγματικά γεγονότα μιας ιστοσελίδας. Η δουλειά μας είναι να καταγράφουμε τα γεγονότα, όχι να τα κουκουλώνουμε. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν δεν υπήρχαν χρώματα για το βάψιμο της πισίνας που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, ή αν χάλασε η αντλία, ή αν οι εργαζόμενοι ήταν σε αναστολή. Αυτοί που διοικούν είχαν 3 μήνες και όχι 3 μέρες στην διάθεση τους να ετοιμάσουν τα Λουτρά και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.
Οπότε κ. Χατζηγιαννίδη, φίλε Χρήστο η ευθύνη είναι καθαρά και μόνο των υπευθύνων όχι δική μας που ενημερώνουμε τον κόσμο με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Κοιτάξτε την αλήθεια κατάματα και μην προσπαθείτε να ρίξετε μόνιμα τις δικές σας ευθύνες σε άλλους. 

Υπάρχουν πολλές τοπικές ιστοσελίδες που και στο παρελθόν με άλλες διοικήσεις και τώρα με τη νυν διοίκηση ωραιοποιούν τα γεγονότα και "βγάζουν" προς τα έξω τα καλά και τα όμορφα, κουκουλώνοντας τα λάθη και τις παραλήψεις. 

Εμείς σας Aridaia365.gr πολιτική στην ενημέρωση δεν πρόκειται να κάνουμε, ούτε είμαστε τσιράκια κανενός, θα πούμε μπράβο όταν πρέπει και θα κάνουμε κριτική, πάντα καλοπροαίρετα όπου χρειάζεται. Είμαστε υπόλογοι στον κόσμο και κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε και παρουσιάζουμε, αλλά όχι για αδράνειες άλλων.

Η ανάρτηση σας κ. Χατζηγιαννίδη μας θίγει και μας προσβάλει στον μέγιστο βαθμό. Ελπίζουμε να ήταν μια κακή παρένθεση.

Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες του Aridaia365.gr








6 σχόλια:

  1. πολύ σωστά τα λέτε. εχουν μαθει να ρίχνουν τις ευθύνες αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν δεν διωξουν τον καθε ασχετο απο τη διοκηση τοω λουττρών που δεν έχει προσοντα και γνώσεις προκοπή δεν βλέπουμε
      βγαλτε βιογραφικα και προσοντα να ξέρουμε εάν πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες
      οσο για δηλωσεις τυπου χ"ιωαννιδης τι να πει κανεις
      η αλαζονεια βλαπτει σοβαρά

      Διαγραφή
  2. τραγικο για δεύτερη μέρα να ειναι κλειστές οι πισίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν γίνεται καν συζήτηση.Κυριε Χατζηγιαννίδη με ποιές εξειδικευμένες γνώσεις στον τουρισμό διατυπώνεται άποψη? είστε αιρετός και όχι ο απλοικός δημότης.Είστε σε επιτελική θέση με ευθύνες απέναντι στην οικονομία του τόπου.Κανέναν απ τους 4 υποψηφίους δεν εκφράζω παρά μονο τον τόπο μου.Και απαιτώ ο αιρετός να σκίζεται ,από χτές για το καλό του τόπου μας γιατί δεν τον παρακάλεσε κανείς να αναλάβει.
    Αυτός μας ζήτησε ψήφο, αυτός πληρώνεται και αυτός υποσχέθηκε.Τώρα θα τρέχει και θα δέχεται καθημερινή.
    Ο κάθε αιρετός.Με αγάπη και πίεση συγχρόνως.
    Ασταμάτητα.Χωρίς έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα είναι να κάνετε εκεί στον Δήμο λίγο αυτοκριτική. Κανείς δεν σας φταίει που 3 μηνες δεν κανατε τιποτα. το να ρίχνετε τις ευθύνες αλλού ειναι το λιγότερο ανέντιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε.μπατση.τα.λουτρα.δεν.ηνε.καφενειο.
    στο.μπαχοβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365