Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Ξεκινούν τις βόλτες τα κοινόχρηστα ποδήλατα της Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 ξεκινάει η λειτουργία του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου Έδεσσας, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο στις 8:00 μ.μ.Το Σύστημα είναι ανοικτό για χρήση σε οποιονδήποτε κάτοικο ή επισκέπτη της πόλης μας, αρκεί να είναι 18 ετών και άνω. Οι χρήστες θα μπορούν να παραλαμβάνουν ποδήλατο από οποιονδήποτε Σταθμό θέλουν και να το αφήνουν σε οποιονδήποτε Σταθμό. Σταθμοί βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία:

Κέντρο Ενημέρωσης περιοχής Καταρρακτών 
Δημαρχείο
Σιδηροδρομικός Σταθμός
Κεντρικός πεζόδρομος (Ρίζου & Δημοκρατίας) 
Η εγγραφή στο σύστημα είναι υποχρεωτική για τους χρήστες και μπορεί να γίνει:
Α. Μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή έξυπνου τηλεφώνου στην πλατφόρμα edessa.cyclopolis.gr, με χρήση της πιστωτικής κάρτας για λήψη στοιχείων του χρήστη.
Β. Ηλεκτρονικά στον Κεντρικό Σταθμό του Συστήματος, που βρίσκεται στο Κέντρο Ενημέρωσης των Καταρρακτών, με χρήση της πιστωτικής κάρτας για λήψη στοιχείων του χρήστη.
Γ. Με επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης των Καταρρακτών με την αστυνομική ταυτότητα κι τον ΑΦΜ σας, κάθε μέρα 10:00 έως 16:00, από όπου θα λάβετε τα συνθηματικά σας και τους απαραίτητους κωδικούς για την παραλαβή ποδηλάτου από τους Σταθμούς. 

Καλές Βόλτες!

Η χρήση του Συστήματος θα είναι δωρεάν.

Κάθε χρήση κοινόχρηστου ποδηλάτου δεν μπορεί να ξεπερνά τις 2 ώρες.
Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020 μέσω του Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι χρήστες μπορούν να καλούν το 2152157998 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: edessa.cyclopolis.gr Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365