Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Αποχωρεί από την προεδρία του Μ.Π.Σ. Ποντίων Ριζοχωρίου «Τοξιδου Ελένη» ο Γεώργιος Χατζηδημητριάδης

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεώργιου Χατζηδημητριάδη

Διαβάστε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Γεώργιου Χατζηδημητριάδη:



Αποχωρώντας από την προεδρία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλογου Ποντίων Ριζοχωριου «Τοξιδου Ελένη» μετά από 13 ολόκληρα χρονια νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν όλα  αυτά τα χρόνια , οπως ήταν τα μέλη των ΔΣ, τα μέλη και τα παιδιά του συλλόγου , οι εθελοντές, οι χορηγοί( καταστήματα , επιχειρήσεις,τεχνίτες ), οι συνεργάτες ,οι καλλιτεχνες , μέλη και ΔΣ άλλων συλλόγων ,ΜΜΕ , πολιτικους ( υπουργους, βουλευτές ,δημάρχους, περιφεριακους, δημοτικους και τοπικους συμβούλους )το χωριό και πολλούς άλλους που πρόσφεραν την στήριξη τους με τον οποιοδήποτε τρόπο .

 Εργάστηκα με κύριο γνώμωνα το καλό του συλλόγου, με σεβασμό στην παράδοση και τον πολιτισμό, χρησιμοποιοντας το εμείς παρά το εγώ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσουμε τον σύλλογο μας πέρα από εκεί που τον παραλάβαμε  (πραγματοποιοντας δραστηριότητες  και εκδηλώσεις ,ενισχύοντας με υλικα και εγκαταστασεις )και να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της περιοχής και όχι μόνο . 

Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στο νέο ΔΣ.
Ημουν είμαι και θα είμαι διπλα στον σύλλογο . 

Ο απερχόμενος Προεδρος 
Χατζηδημητριαδης Φ. Γεώργιος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365