Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Χρήστος Μπατσης: Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάποιες προτάσεις σου να γίνονται έργα στην πράξη

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:



Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις κάποιες προτάσεις σου να γίνονται έργα στην πράξη, έτσι λοιπόν οι στοχευμενες, αντικειμενικες και καίριες προτάσεις για την διευκόλυνση των αγροτών αρκετών χωριών  στην συγκεκριμένη περιοχή που δραστηριοποιούνται πάρα πολλοί αγρότες έφτασε στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.. 

Έτσι λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι και εντάξει με όλους, οι προτάσεις για σύνδεση Μικροχωριου Σωσανδρας, Σαρακηνών Πολυκαρπης και ανάπλαση Δυτικού περιφεριακου Αριδαίας είχαν τεθεί από εμένα ως αντιδήμαρχο προς τον τότε Δήμαρχο σε προσυμβουλιο που γινόταν προκειμένου να τεθούν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή ποιότητα της καθημερινότητας του αγρότη και γενικά των κατοίκων της Αλμωπιας. 

Η γνώση του αγροκτηματος της Αλμωπιας και οι ανάγκες των αγροτών, λόγω της τακτικής επικοινωνίας μας με αυτούς έφερε μια στοχευμενη πρόταση προκειμένου να γίνει έργο. Χαίρομαι που δεν σταμάτησε επειδή ήταν πρόταση μου. 

Έτσι λοιπόν μαζί και με την άλλη ασφαλτοστρωση πυροσβεστική Αριδαίας έως Πιπεριά, που ήταν στην πρόταση σύνδεση Προμαχων Πιπεριάς το αγρόκτημα όλης εκείνης της περιοχής αλλάζει μορφή κάνοντας την ζωή όλων πιο εύκολη. 

ΣυνεχιΖΟΥΜΕ

3 σχόλια:

  1. ελεος ρε πουλακι μου.. ελεος. το οτι το ειπες σε ενα προσυμβούλιο μεχρι στο να γινει απεχει λιγο δεν νομίζεις??? θαθελα να δω δικο σου εργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι πατέρες μια επιτυχίας είναι πολλοί
    της αποτυχίας ΚΑΝΕΝΑΣ

    μπινος και μπατσης διαγκωνίζονται ποιος είναι ο πατερας μιας ασφαλτόστρωσης
    είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπατση ο δρόμος Λυκοστομο πιπεριας είναι μαυρα χάλια όλο λακουβες και αν πεσεις μέσα παει . Και κάθεστε και ρίχνετε ασφαλτο σε ένα μέρος ππυ δεν περναει ουτε τρακτέρ είσαι απαράδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365