Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020

Γενική Συνέλευση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας συγκαλεί Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών, την Κυριακή 28/6/2020 και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου  με θέματα:


1) Αναμόρφωση Προϋπολογισμού 2019 – Απολογισμός 2019 – Προϋπολογισμός 2020

2) Έκτακτη Εισφορά υπέρ ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ

3) Έκτακτη Εισφορά υπέρ Συλλόγου

4) Θέματα Θηροφυλακής

5) Άλλα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 5/7/2020 και ώρα 11:00 π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου  με τα ίδια θέματα.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΡΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365