Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Αριδαία: Σοβαρό καθημερινό κυκλοφοριακό πρόβλημα στον δρόμο παραπλεύρως της Κεντρικής Πλατείας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την σημερινή φωτο

Ένα χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Αριδαίας και συγκεκριμένα ο δρόμος παραπλεύρως της Κεντρικής Πλατείας, μπροστά στην ACS Courier,  έγινε ακόμα πιο ορατό μετά την πεζοδρόμηση της πόλης και ειδικά του δρόμου βόρεια της Κεντρικής Πλατείας.


Καθημερινά τις ώρες αιχμής στον συγκεκριμένο δρόμο επικρατεί ένα χάος, στο οποίο βοηθούν και οι οδηγοί που παρκάρουν όπου να ναι τα οχήματα τους, βγάζοντας από τα ρούχα τους  υπόλοιπους οδηγούς, με τα "Γαλλικά" να κάνουν κάποιες φορές την εμφάνιση τους.

Πριν την πεζοδρόμηση της βόρειας πλευράς της Κεντρικής Πλατείας οι οδηγοί είχαν την επιλογή να πάνε από εκείνον τον δρόμο(μπροστά από το ΚΑΠΗ), κάτι που βοηθούσε στην αποσυμφόρηση της κίνησης, μετά την πεζοδρόμηση όμως η κατάσταση έχει γίνει πολύ χειρότερη.

Είναι ένα θέμα που η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την αστυνομία πρέπει να δώσουν άμεσα λύση.

Δείτε την σημερινή φωτο, από τις 2.30 το μεσημέρι, ώρα που δεν χαρακτηρίζεται αιχμής.



7 σχόλια:

  1. η αστυνομία να πάει επιτέλους να εφαρμόσει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, την παράνομη στάθμευση και ότι άλλο απαιτείται. Έχουμε να δούμε τροχονόμο μέσα στην πόλη πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ΔΕΝ τον εφαρμόζει η αστυνομία. Τον εφαρμόζουν οι οδηγοί. Η αστυνομία ελέγχει όσους δεν τον εφαρμόζουν. Για να ξέρουμε τι γράφουμε.

      Διαγραφή
  2. η αστυνομία γιατί απουσιάζει απ τους δρόμους? παρακαλάμε να είναι στο δρόμο.Ο κόσμος ζητάει ελέγχους τροχαίας και δεν έχουμε.Γιατί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. zitaei elechous alla parkarei opou goustarei an einai dynaton kai mesa sto magazi pou thelei na episkefti... oups lathos oxi mesa ...ekei den tha empodizei tous allous odigous

      Διαγραφή
  3. Αριδαία δεν έχει πόλους δρόμους γι'αυτό δεν πρέπει νά κλείνουν έστω και 2 νά ανοίξουν θά γλυτώνουμε την καθημερινή ταλαιπωρία,η παράβασης στο παρκάρισμα είναι άλλο καπέλο μήν μπερδεύεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αριδαία είναι 4 δρόμοι μου έκλεισαν τους 2!!!ρε ρε είναι τρελοί ρεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αριδαία είναι ενα μεγαλο χωριό,παρτετο χαμπάρι κλεινετε και δρόμους.Τν Πεζόδρομο κλειστε τν 5 το απογευμα με 7 το πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365