Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αλμωπία: Θετικός και ο σύζυγος της μαίας στον COVID-19 - Επίσης εργάζεται στο Γ.Ν. Έδεσσας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας απο τα επιπλέον τεστ που έγιναν, θετικός βρέθηκε και ο σύζυγος της μαίας

Συνεχής είναι η ροή των ειδήσεων όσων αφορά τα κρούσματα στο Γ.Ν. Έδεσσας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας απο τα επιπλέον τεστ που έγιναν, θετικός βρέθηκε και ο σύζυγος της μαίας, ο οποίος επίσης είναι εργαζόμενος του Γ.Ν. Έδεσσας και κάτοικος Τ.Κ. Αλμωπίας.

Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών και εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους κατοίκους την περιοχής μας για την τήρηση των μέτρων.

Το νοσοκομείο της Έδεσσας βρίσκεται σε συναγερμό και περιμένουν όλοι την ολοκλήρωση όλων των τεστ.

8 σχόλια:

  1. Από το Λουτράκι είναι δεν λέμε ονόματα όμως προσοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως βγήκανε όλα αρνητικά (εσείς το γράψατε) και ξαφνικά βρέθηκε ο σύζηγος θετικός?
    οτι να ναι.. δεν τρώμε κουτοχορτο ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρνητικά είχαν βγει τα πρώτα περίπου 30 που ελέγχθηκαν. Το λέει το άρθρο που λες καθαρά πως "όσα έχουν ελεγχθεί μέχρι σήμερα είναι αρνητικά". Από τότε έχουν περάσει 2 μέρες και έχουν ελεγχθεί και άλλα, κάποια εκ των οποίων βρέθηκαν θετικά. Δεν έχει μόνο 30 εργαζόμενους το νοσοκομείο. Οι έλεγχοι και τα τεστ συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Οπότε πριν γράψεις για κουτοχορτα διάβαζε καλύτερα τα άρθρα.

      Διαγραφή
    2. εσύ που δεν τρως κουτόχορτο δες αν τρως σανό.Αν αγαπάς τη χώρα σου θα πειθαρχείς σε ότι λέει το κράτος.Αυτός είναι σωστός Έλληνας .Δεν αρκουν οι σημαίες στα μπαλκόνια .

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν αναφέρετε έστω από ποια χωριά είναι να έχουμε το νου μας; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τουριστικό χωριό.
      Μπορεί να γίνει οικονομική ζημιά.
      Αφού λίγο πολύ, όλοι στην Αλμωπία ξέρουν.
      Απλά στον Εξαπλάτανο το είπαν.
      Εδώ επειδή είναι υγειονομικοί, θα καταλάβει κατευθείαν ο κόσμος.

      Υ.Γ Δεν πρέπει να λέγονται ονόματα και επώνυμα.
      Αλλά τουλάχιστον τα χωριά.

      Διαγραφή
  4. Σε 10 μερες το αργότερο θα φανεί η διασπορά του ιού στον Δήμο μας. Ποτε Επιτέλους θα παρουμε στα σοβαρά την πανδημία? Ποτέ θα αρχίσουμε να έχουμε αισθημα ατομικης ευθύνης? Δηλαδη επειδή βγήκαμε απο την καραντίνα τελείωσαν ολα... πουθενά δεν τηρείται κανενα μετρο προστασιας. Λαϊκή αγορά,καταστηματα εστίασης , κατάστημα πωλήσεις γενικα και αλλα πολλα. Έχουνε την μάσκα διακοσμητική για να μην τους επιβληθεί πρόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365