Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

2η Δημόσια Διαβούλευση ΣΒΑΚ Δ. Αλμωπίας, με θέμα "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ"

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Αλμωπίας» που εκπονείται από τον Ανάδοχο Μελετητή, ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ - Αγρ. Τοπογράφο Μηχανικό, για λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας, διοργανώνεται η 2η Δημόσια Διαβούλευση με θέμα την "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ", η οποία λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία του νέου κορωνοϊού διεξάγεται ηλεκτρονικά.


Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση, την παρουσίαση και το συνοδευτικό υλικό όπου γίνεται μία συνοπτική παρουσίαση των κύριων ευρημάτων της ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης και των παρεμβάσεων των τριών (3) εναλλακτικών σεναρίων, καθώς επίσης και το ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο της 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης: 

https://forms.gle/NGqpjMajzNaNRDb16, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε στο διάστημα των επόμενων επτά (7) ημερών.

Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας μελέτης. Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και σας παρακαλούμε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις με τον τρόπο που θα σας υποδεικνύεται κάθε φορά.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμβολή σας στον καθορισμό των προτάσεων για την επίτευξη ενός αποτελεσματικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.).


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Ευχόμαστε να είστε όλοι ασφαλείς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365