Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Δασάκι Αριδαίας ΦΩΤΟ, ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλαδιά δέντρων κρέμονται από μια κλωστή

Δείτε τις φωτό του Aridaia365

Μεγάλος κίνδυνος για τους πολίτες και κυρίως μικρά παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά το Δασάκι Αριδαίας.


Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, μεγάλα κλαδιά δέντρων κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή-ένα καλώδιο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών.

Ελπίζουμε άμεσα το Δασαρχείο και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να κόψουν και να απομακρύνουν τα επικίνδυνα κλαδιά.


Επίσης το Δασάκι παρόλο που καθαρίστηκε πριν από λίγο καιρό από συνεργεία του Δήμου, σήμερα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ένας χώρος πρασίνου και φυσικής ομορφιάς προκαλεί θλίψη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.


Δείτε τις φωτό του Aridaia365:









3 σχόλια:

  1. Εδώ γελάμε ότι καθαρίστηκε από συνεργείο του Δήμου...ναι καλά τα παιδιά της πυροπροστασίας κ το δασαρχείο κ το καθάρισαν γιατί από το δήμο ο τότε δήμαρχος δν έστελνε ούτε σκούπες ούτε φαράσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή με στην βρομιά είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου μέσα στην πόλη εγκαταλελειμμένος κι ανεκμετάλλευτος εδώ και χρόνια, κι από τους πρώην και από τους νυν... Τι να πούμε για τα πάρκα της Έδεσσας , της Δράμας, των Τρικάλων, της Νάουσας κ.α.,φυσάνε! Ντροπή σε όλους, το πράσινο είναι δείκτης πολιτισμού, εμείς βάρβαροι, μη δούμε κανένα δέντρο να το φάμε κι αυτό για χάρη του τσιμέντου. Δεν ξέρω πού ανήκει το Δασάκι, σε Δήμο ή Δασαρχείο, τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθούνε, ακόμη και δημοτικό αναψυκτήριο να δημιουργήσουν με όφελος, να συντηρηθεί το θεατράκι, να διευθετηθεί και να αξιοποιηθεί ο χώρος με το ποτάμι και τόσα άλλα...κρίμα στα νέα παιδιά που συμμετέχουν στον Δήμο, κρίμα στους πτυχιούχους (αν αυτό σημαίνει κάτι), κρίμα στους παλιούς έμπειρους. Μια βρωμερή πληγή μέσα στην πόλη, άλλοι θα "χοροπηδούσαν" με τόσο πράσινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365