Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό Γλέντι του Ακρίτα Σωσάνδρας

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Με τεράστια επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό Γλέντι του Ακρίτα Σωσάνδρας.



Υπό τους ήχους της ορχήστρας "Χάλκινα Ηχοχρώματα", οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η θερμομέτρηση που υπήρχε στην είσοδο.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρχε κουμπαράς αγάπης για τον Τασούλη, ο οποίος έτυχε και της ανάλογης στήριξης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr





































4 σχόλια:

  1. Ποιός είναι ο τασουλης παιδιά? Δεν γνωρίζουμε αν είναι να κινητοποιηθούμε όλοι για βοήθεια. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα 23χρονο παλικάρι από την Σωσάνδρα, ο οποίος αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μάλιστα πριν 3 μήνες περίπου είχε γίνει εθελοντική αιμοδοσία επειδή χρειαζόταν αίμα.

      Διαγραφή
  2. σε περιοδο με μετρα μη εξαπλωσεις του κορονοοιου αντι οι συλλογοι να ειναι αυτη που θα προστατευουν τον κοσμκ υπαρχουν οι αναγκεφαλοι που διοργανονουν πανηγυρια με προφασεις .σε μια περιοχη με κρουσματα.οσο για τα μετρα ασφσλειας γελανε και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κράτος εχει επιτρέψει τα πανηγύρια από 1/7 αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι προφάσεις, είναι απόφαση του κράτους. Όταν αποφασίσεις να πάς σε κάτι τέτοιο είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου. Και επειδή πήγα χθες στην συγκεκριμένη εκδήλωση έχω να σου πως πως στην είσοδο υπήρχε θερμομέτρηση κάτι το οποίο εμένα προσωπικά με έκανε να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Και θερμομέτρηση σε όλους. Επίσης στο δικό μου τραπέζι αλλά και σε πολλά άλλα είχε χαρτιά με μέτρα ασφαλείας και μάλιστα ένα από αυτά έγγραφε το χορός δεν συνιστάται και αν θέλετε να χορέψετε το κάνετε με δική σας ευθύνη και με αντισηπτικό ή μαντίλι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365