Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Αριδαία: Καθημερινό αλαλούμ με τον δρόμο της Χρ. Σμύρνης

Ο συγκεκριμένος δρόμος ζει το θέατρο του παραλόγου και εξηγούμαστε

Συνεχίζονται τα ευτράπελα με τους πεζοδρομημένους δρόμους στην Αριδαία και μπορεί η οδός Κύπρου και η παράπλευρη της κεντρικής πλατείας να παραμένουν σταθερά κλειστές, δεν συμβαίνει το ίδιο με την Χρ. Σμύρνης.


Ο συγκεκριμένος δρόμος ζει το θέατρο του παραλόγου και εξηγούμαστε. Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, έχει χαρακτηριστεί πεζόδρομος, βέβαια πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να πιάσει κάποιος το τζόκερ, από το να πει με σιγουριά αν αυτός ο δρόμος παραμένει κλειστός ή ανοιχτός για τα οχήματα.
Την μία μέρα είναι κλειστός, την άλλη ανοιχτός, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην ξέρουν τι τους γίνεται. Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες τις προηγούμενες μέρες, σωστά από την στιγμή που έχει χαρακτηριστεί σαν πεζόδρομος, η αστυνομία μοίρασε κλήσεις στα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα εκεί. Οι οδηγοί βέβαια και οι κάτοικοι θέτουν το ερώτημα πως από την στιγμή που ο δρόμος ήταν ανοιχτός γιατί να μην μπορούν να παρκάρουν;

Φυσικά υπάρχουν υπεύθυνοι για όλο αυτό το αλαλούμ που υπάρχει, αλλά δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν καταφέρει να δώσουν λύση.

Οι πολίτες και οι καταστηματάρχες θέτουν εύλογα το ερώτημα, τελικά η Χρ. Σμύρνης είναι ή όχι πεζόδρομος; 

Σίγουρα τις ευθύνες τους έχουν και όσοι έξυπνοι μπορεί να μετακινούν τα απαγορευτικά και να εισέρχονται με το έτσι θέλω στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά γι αυτό υπάρχουν οι αρμόδιοι για να λύσουν και αυτό το θέμα, αλλά δυστυχώς αρκετό καιρό μετά στον συγκεκριμένος δρόμο υπάρχει ένα μεγάλο αλαλούμ.

1 σχόλιο:

  1. Τώρα πήραν και τους κάδους...θα σκεφτούν λέει που θα τους βάλουν. Μέχρι τότε εμείς που θα τα πετάμε?τόσα καταστήματα...αχρηστοι όλοι τους.παιδικη χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365