Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Μπάτσης κατά Μπίνου και Χατζηδημητρίου: Δεν πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. λόγω μη απαρτίας

Δελτίο Τύπου

Διαβάστε την δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα με τη σημερινή συμπεριφορά των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων των κυρίων Χατζηδημητρίου και Μπίνου στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Η αποχή και των δύο, για τους δικούς τους ξεχωριστούς λόγους, από το Δημοτικό Συμβούλιο που είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωσή του λόγω μη απαρτίας, έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να μην ψηφιστεί το θέμα της κατάθεσης της πρότασης της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΓΠΣ) των πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου, πρόταση που όπως καλά γνώριζαν, έχει καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης τη 10η Ιουλίου 2020.



Τι μετράει κύριοι περισσότερο για σας; Η όποια «αυτοδιοικητική ευαισθησία» στα δια περιφοράς Δημοτικά Συμβούλια τα οποία φυσικά είναι σύννομα και απόλυτα δημοκρατικά γιατί πάνω από όλα, τα γραπτά μένουν,  ή το καλό του τόπου;

Γνωρίζετε όλοι πόσα χρόνια, σύσσωμη η Αλμωπία αντιδρούσε και αντιδρά στο ΓΠΣ. Γνωρίζετε πόσα χρόνια μας πήγε πίσω αυτή η ιστορία. Άλλωστε ως δήμαρχοι, αντιμετωπίσατε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα. Τώρα που βρέθηκε η λύση, τι έγινε; Ξαφνικά προέχει η αυτοδιοικητική ηθική την οποία θέλετε να μονοπωλείτε; Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε και παρελθόν και παρόν και μας γνωρίζουν όλους, οι πολίτες.

Σας καλώ, την ύστατη ώρα, να συμμετάσχετε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα το προαναφερόμενο. Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας απέναντι στην Αλμωπία!
Όλοι όχι μόνο κρίνουμε, αλλά κρινόμαστε πάνω απ’όλα! 


Με εκτίμηση 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας 
Μπάτσης Χρήστος

5 σχόλια:

  1. Μπίνο εσύ παγίδεψες τον Χατζηδημητρίου, αυτός είναι σοβαρός άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλυτερα Χρηστάρα πιες κανένα ποτήρι νερό να συνέλθεις, γιατί από τα ουίσκια τα έχεις μπερδέψει πολύ τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να μην γίνει το δημοτικό συμβούλιο σημαίνει ότι και κάποιοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν απάντησαν. Ποιοί είναι αυτοί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε κ. Δήμαρχε;;; Τώρα η αντιπολίτευση χρειάζεται;;; Τόσο καιρό δεν ήθελες να τους βλέπεις!!! Ε κάτσε τώρα και μην τους βλέπεις!!!! Μάντρωσε τους δικούς σου και του Παρουτογλου και έχεις απαρτία!!! Αλλά ούτε αυτούς δεν μπόρεσες!!!! Κύριε Δήμαρχε των μεγάλων έργων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο για τον Σακη λυπαμαι. Τον ειχα σε υποληψη. Κριμα Σακη. Νομιζα οτι θα ησουν καλος δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365